De Belgian Online Football Academy

29-07-18

WITSEL, FELLAINI, BATSHUAYI, BENTEKE, CHADLI, MEUNIER… deze Rode Duivels, en tal van andere spelers die prof zijn geworden, werden opgeleid in de Academie van Standard de Liège. Vandaag heeft u de mogelijkheid deze spelers op te volgen … rechtstreeks van bij u thuis !

Welkom op de BELGIAN ONLINE FOOTBALL ACADEMY, het nieuwe online voetbaltrainingsplatform : https://www.belgianacademy.com/

 

Het concept is zeer simpel, jonge voetballers in spe krijgen de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen via de trainingsmethoden van de Academie van Standard. Elke week zullen er nieuwe video's van trainingsoefeningen beschikbaar zijn. Deze oefeningen worden geanalyseerd en uitgelegd door de trainers van de Academie. Alle thema's zullen behandeld worden: balbeheersing, jongleren, technische vaardigheden (trucjes) en psychomotoriek. Bovendien zullen er ook nog voedingsadviezen gegeven worden en advies van de professionele spelers zal beschikbaar zijn.

Iedere week zullen er 6 nieuwe lessen beschikbaar zijn. De lessen worden voorzien in de vorm van uitgelegde et gedemonstreerde trainingsoefeningen om thuis een 20-tal minuten per dag te oefenen. Train zoals op de Academie van Standard de Liège ! Bovendien worden alle video's ondertiteld in het Frans, Nederlands, Engels, Spaans en Chinees.

Er zijn verschillende abonnementenformules, waaronder enkele de mogelijkheid bieden om eigen video's van trainingsoefeningen of matchfases in te zenden om persoonlijk advies te krijgen van de trainers van de Academie.

U krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan "detect days" van de Academie, aan toernooien en aan wedstrijden om fantastische cadeaus te winnen !

Het concept is innovatief op 2 manieren:

- Ten eerste is het platform gericht zowel naar jonge voetballers als naar jonge voetbalsters !

- Vervolgens heeft Standard vanaf nu ook de mogelijkheid om jonge talenten op te sporen via het internet, door abonnees de mogelijkheid te geven om video's in te zenden en uitgenodigd te worden op een "detect day", wat geen enkele voetbalacademie in België doet.

Wacht niet langer en train zoals de profs !

 

- TEASER 1

- TEASER 2

- VIDEO 

 

De voorgestelde formules :

- 8 euro voor een abonnement met toegang tot één categorie.

- 18 euro voor een abonnement met toegang tot alle video's + een uitnodiging voor een Standarddag.

- 90 euro voor een abonnement met toegang tot alle video's + een uitnodiging voor een Standarddag + bijsturen van één video per maand door een trainer.

- 240 euro voor een abonnement met toegang tot alle video's + een uitnodiging voor een Standarddag + bijsturen van één video per week door een trainer.