Infopunt STVV - Standard de Liège

03-12-18

DATUM : 08/12/2018 om 20.30u

 

ADRES VAN HET STADION :

Stayen ( 12 295 places )

Tiensesteenweg, 170

3800 Saint-Trond

 

REISVOORWAARDEN :

Combi-regeling: JA

Er wordt aan elke verantwoordelijke gevraagd om het clubnummer zichtbaar aan de voorruit van de bus te bevestigen.

 

WEGBESCHRIJVING :

 

Vanuit Brussel :

E40 richting Luik - afrit 25 (Tienen-Sint-Truiden); richting St-Truiden blijven volgen (je passeert o.a. Linter, Dormaal, Halle-Booienhoven). Als je Sint-Truiden binnenrijdt, zie je het stadion al liggen. Oriëntatiepunten: rechterkant Colruyt, recht voor je zie je de lichtmasten en Stayen opduiken.

Vanuit Antwerpen :

E313 richting Luik - afrit 28 (Hasselt-Zuid - Sint-Truiden). Deze "expressweg" moet je gewoon blijven volgen. Wel opletten voor de flitspalen aan de kruispunten. Je passeert onder meer Alken en Zepperen/Kortenbos. Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden. Oriëntatiepunten: garage Mercedes Claes en later Delhaize (beiden linkerkant). Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Vanuit Namen :

N80 of E42 dan E40 afrit 30 (Crisnée)

Vanuit Maastricht :

N79 (Tongeren - Sint-Truiden). Blijf volgen tot aan een kruispunt met links Honda garage en rechts broodjesbar Smak-Inn. Sla linksaf. Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

 

TICKETING :

576 Staanplaatsen en 741 zitplaatsen zijn voorzien voor de bezoekers en worden verdeeld onder de supportersclubs.

Loketten open voor de wedstrijd : NEEN

Prijs staanplaatsen : 16 €; - 14 jaar 11 €

Prijs zitplaatsen : 21 € ; - 14 jaar 11 €

Chauffeurs mogen binnen op vertoon van hun routeblad : JA (identiteitskaart verplicht)

 

De clubs moeten de namenlijst met naam, voornaam en geboortedatum van de ontvangers van de tickets ten laatste woensdag 10/08/2017 om 12u00 doorgeven aan de ticketing.

De ontvangers van de tickets moeten geregistreerd zijn in het systeem “MEMBER CARD” (geabonneerd GOLD of lid RED). Personen die zich afmelden, kunnen enkel vervangen worden door leden die eveneens geregistreerd zijn (houder van een “MEMBER CARD” GOLD of RED).

Gelieve al jullie leden die de uitwedstrijd zullen bijwonen te verwittigen dat zij in het bezit moeten zijn van een geldig toegangsbewijs voor het bezoekersvak, een “MEMBER CARD” (GOLD of RED) op zijn/haar naam en zijn/haar identiteitskaart.

Er zullen steekproefsgewijs identiteitscontroles worden uitgevoerd om na te gaan of de persoon wel degelijk de geregistreerde houder van de kaart is. Personen die deze controle weigeren, zullen door de politie gecontroleerd worden.

Indien er leden van jullie club reeds geregistreerd zijn maar hun “MEMBER CARD” nog niet ontvangen hebben, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen wanneer je besteld. De kaarten zullen dan beschikbaar zijn bij onze stewards ter plaatse.

 

PBM :

Aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers : 25 (16 €)

Aantal plaatsen voor begeleiders : 25 (gratis)

Deze plaatsen zijn in het aantal voor de bezoekers inbegrepen : NEEN

Deze plaatsen kunnen verkregen worden via de ticketing van Standard : JA

Deze plaatsen kunnen verkregen worden aan het stadion de dag van de wedstrijd : NEEN

Rolstoelgebruikers en hun begeleiders zullen door stewards naar tribune "west" gebracht worden.

 

RIO :

Drank toegelaten in de tribunes: JA

Eten toegelaten in de tribunes: JA

Vlaggen : JA (Vlaggen met buigzame PVC-masten van max 2 x 2 meter zijn toegelaten. De spandoeken van meer dan 2 x 2 meter moeten vuurwerend zijn (attest voor te leggen aan de hulp- en interventiediensten en Veiligheidsverantwoordelijke)

2 vlaggenstokken: NEEN

Andere opmerkingen betreffende vlaggen:

Vlaggenstokken zijn toegelaten onder volgende voorwaarden:

  • flexibele en lichte stok
  • holle stok
  • bestaande uit plastiek
  • bestaande uit één stuk
  • 1 stok per vlak
  • Geen vlaggen voor de reclame hangen.

Wel toegelaten bij de bezoekende supporters op brandwerende doek: Tekstbanner maximum van 8 x 1 m dewelke bij het oplopen van de spelers over de reclameborden kan hangen in de staantribune, bij aanvang wedstrijd moet deze tekstbanner buiten het stadion gebracht worden. Deze teksten moeten eerst goedgekeurd worden door de veiligheidsverantwoordelijke van STVV.

Papier op rol : NEEN

Papiersnippers: NEEN

Megafoons: JA (houder moet geïdentificeerd worden bij de ingang van het stadion)

Drums: JA (houder moet geïdentificeerd worden bij de ingang van het stadion)

Vuvuzela’s: NEEN

Toeters met drukgas: NEEN

Personen die geïdentificeerd worden voor het werpen van pyrotechnische middelen op het terrein zullen een schadevergoeding van 500€ moeten betalen, onafhankelijk van elke andere vervolging.

 

Geen handtassen en rugzakken toegelaten.