Fan Day 2017 : Laatste info

19-07-17

Ter herinnering: de Fandag van de Rouches zal plaatsvinden op vrijdag 21 juli, de dag van de Nationale Feestdag, op Sclessin, tussen 10u en 18u.

 

Op het programma staan diverse bezoeken op verschillende stadionplekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek (kleedkamer, loges...) en een galamatch tussen VISTA Foot en ex-spelers tijdens het 1e deel van de dag. Nadien zullen jullie kunnen genieten van tal van animaties van la Famille des Rouches en de partners van de club en ook de A-kern zal aanwezig zijn voor een open training en een handtekeningsessie (in de loop van deze week volgt meer info over de verdeling van de spelers over de verschillende handtekeningstanden).

-> klik op de volgende link om het programma en het algemene plan van dit evenement te raadplegen !

De Fandag zal ook de gelegenheid zijn voor onze supporters om de ploeg een laatste keer aan te moedigen op Sclessin voor het begin van de competitie.

 

Voorgestelde animaties door onze supporters en onze partners : 

- Crash-test (demo-auto) van de politie

- Space Bike van Lotto

- Penalty shootout (in Tribune 2) en Juggle the ball (jongleerwedstrijd) van New Balance

- Foto-animatie in het thema van Standard van Randstad

- Foto-animatie (keepersimulatie) & Rodeo op een voetbal (opblaasbare structuur) van Base

- Uitdelen van het Euro Women 2017-album van Panini

- Foto-animatie + Wedstrijd abonnement Standard Magazine van La Meuse

- Break dance demo rond 16u op het hoofdpodium in Tribune 1 - Grafisch atelier voor de kinderen in Tribune 2 - demo fresco Goreux in Tribune 2 van Flashbreak

- Member Card stand (officieel lid worden van Standard om tickets te kunnen kopen) in Tribune 2 en Tribune 1 (terras van de VIP-tent)

- Dorp van La Famille des Rouches (met een vlaggenatelier van de Ultras Inferno 96) in Tribune 2

- Penalty shootout, vrachtwagendemo, afprinten van badges met foto's van de mensen, verdelen van goodie bags (in Tribune 2) van VOO

- Bloeddonatie van het Rode Kruis

- Demo van de brandweer voorzien om 11u30

- Drive simulator en tentoonstelling van auto's van Mercedes

- Foto-animatie (wedstrijd op hun Facebookpagina om mooie prijzen te winnen) & Interactieve voetbalmuur van Engie Electrabel

- Tentoonstelling van de spelersbus van Standard

- Londense double deck car (twee drankverdiepen) van Jupiler

- Scène en animatie van Jacques Massart + DJ & Hotessen aan de ingang (schmink + goodies) van (Bel-)RTL

- Uitdelen van kortingen voor het attractiepark & de aanwezigheid van Maya de Bij vanaf 16u om de handtekeningen te animeren van Plopsa

Fanshops in Tribune 1 en Tribune 2 (gerenoveerd en gedecoreerd in de kleuren van New Balance): sportieve en casual collectie te ontdekken !

- Informatiestand over de Socios

- Informatiestand over de Sportschool Régis Genaux

- PS4-consoles ter beschikking gesteld voor de supporters om een partij te spelen (terras van de VIP-tent) met de aanwezigeid van onze e-player Twikii van PlayStation

Animaties en prijzen te winnen van Coca-Cola

- PoullBall-demonstratie op het Femina-veld

- Deadride - Acro Technologie (Sombreffe) : op de hoek van tribune 1 -> afdaling naar het A-veld.

 

Veiligheidsmaatregelen

Zakken & handtassen zullen toegestaan zijn, maar er zal een systematische controle plaatsvinden aan de ingang van de site. Elke persoon die deze controle weigert, zal geen toegang krijgen tot het stadion.

 

Ticketing
Tijdens onze Fandag op 21 juli zal onze ticketingdienst enkel abonnementen verkopen (opgelet : u zal een identiteitskaart nodig hebben om een abo aan te schaffen).

Tickets voor de eerste thuismatch, Standard de Liège – KRC Genk, op 4 augustus zullen vanaf dinsdag 25 juli te koop zijn.

-> klik op de volgende link voor meer info i.v.m. de vrije abonnementenverkoop