Finale van de Croky Cup KRC Genk - Standard de Liège : TICKETINGINFO

27-02-18

De finale van de Croky Cup, KRC Genk - Standard de Liège, zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart in het Koning Boudewijnstadion. De aftrap is voorzien om 20u45.

Een loting vond plaats en die heeft bepaald dat Genk de thuisploeg is en dat de supporters van de Rouches tribunes 3 en 4 ter beschikking zullen krijgen. Standard de Liège beschikt net zoals de tegenstander over 20 000 tickets.

De ticketverkoop zal enkel via Standard de Liège gebeuren en niet via de KBVB. Geen enkele ticket zal verkocht worden aan het stadion de dag van de match.

 

De ticketprijzen zijn de volgende :

Tribune 3 :

Midden centraal: € 60

Midden: € 45

Lateraal: € 35

 

Tribune 4 :

Vakken A tot H: € 25

Vakken I tot V: € 25

Rolstoelgebruikers: € 25

plattegrond-koning-boudewijnstadion.jpg

Modaliteiten :

De verkoop begint met een voorrangsperiode voor de abonnees volgens het volgende principe: 1 abonnement in de competitie = 1 ticket voor de finale.

Deze voorrangsperiode zal op zaterdag 24 februari van start gaan en op zaterdag 3 maart eindigen.

Enkel abonnees die geen lid zijn van een supportersclub mogen zich melden op de ticketingdienst. Abonnees via supportersclubs moeten contact opnemen met hun club om hun modaliteiten na te leven.

OPGELET: naar de dienst ticketing komen is de enige manier om een ticket te verkrijgen. Er zal geen enkel ticket verkocht worden online en bestellingen per e-mail of fax zullen niet behandeld worden.

Op zondag 25 februari zullen de loketten open zijn in Tribune 2, enkel na de match.

Op maandag 26 februari zal de ticketingdienst uitzonderlijk open zijn.

Op zaterdag 3 maart zullen de loketten in Tribune 2 open zijn van 10u tot 18u en na de match. Tussen 18u en 20u, zullen er enkel tickets voor de match tegen KV Mechelen verkocht worden.

Naast deze dagen zal de ticketingdienst open zijn volgens de gebruikelijke openingsuren: van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u.

Om een ticket te kunnen kopen, zal u uw abonnement en (een kopie van) de identiteitskaart moeten meebrengen.

 

Voor niet-abonnees zal de info na de voorrangsperiode bekendgemaakt worden. Als er nog tickets beschikbaar zijn, zullen ze verkocht worden volgens een loyaliteitsysteem. Leden die al tickets kochten tijdens de reguliere competitie zullen voorrang krijgen.

Het heeft ook geen zin om officiële supportersclubs te contacteren met de bedoeling om zo tickets te verkrijgen voor de Bekerfinale. Enkel geregistreerde leden van tijdens het seizoen zullen via die weg tickets kunnen kopen.