SL16 Futsal versterkt zich voor het seizoen 2024-2025

23-04-24

Onze Futsalploeg krijgt een kwaliteitsinjectie en trekt 5 topspelers aan om de selectie gevoelig te versterken met het oog op het seizoen 2024-2025.

Valentin DUJACQUIER komt over van Futsal My Cars Charleroi. De 34-jarige voormalige Gouden Schoen (2011) heeft 79 selecties op de teller staan bij de nationale ploeg en zal zijn ervaring bijdragen aan onze kern.

 Souliemane OUADI is onze nieuwe nummer 10. De 29-jarige linkspoot komt over van Futsal Team Charleroi en telt 26 selecties bij de nationale ploeg.

 Julien MBAZOA heeft op zijn beurt 2 selecties bij de nationale ploeg en komt uit de buurt, waar hij vorig seizoen ook actief was, bij Celtic Visé. Hij is 26 jaar en zal het nummer 27 dragen.

 Ook Kevin COSSALTER maakt de overstap van Celtic Visé. De 39-jarige aanvaller heeft het rugnummer 17 gekozen.

 Julien MEUNIER, ervaren speler van 31 jaar, vervolledigt het lijstje. Hij komt over van Pibo Bilzen en zal het nummer 92 dragen.

 
We wensen hen van harte welkom binnen de grote Rouchefamilie en wensen hen het beste toe in het SL16 Futsal-shirt.

 We willen ook van de gelegenheid gebruik maken om Aissam BOUTGMI, Brooklyn DUBOIS, Arthur FRANCHINA, Jonathan MALELA en Jesus GUALDA te bedanken voor alles wat ze dit seizoen hebben bijgebracht aan onze Futsalploeg. We wensen hen veel succes toe in de toekomst.