Tickets voor onze uitwedstrijden

19-07-17

U weet dat de club dit seizoen de ‘’MEMBER CARD’’ heeft gelanceerd.

Zoals reeds aangekondigd, zal u ook voor uitwedstrijden in het bezit moeten zijn van een ‘’GOLD’’ kaart (Officieel lid van Standard geabonneerd) of een ‘’RED’’ kaart (Officieel lid van Standard niet geabonneerd).

Wat de verkoop van de tickets voor uitwedstrijden betreft, zal Standard verder werken met uitsluitend de supportersclubs officieel erkend door La Famille des Rouches.

Supportersclubs die tickets voor uitwedstrijden wensen te verkrijgen, zullen een naamlijst van hun geregistreerde leden die een ticket wensen (houders van een MEMBER CARD, GOLD of RED) aan de ticketing moeten bezorgen (rekening houdende met de quota en timing door hen opgelegd.)

Voor het binnengaan van het stadion zullen stewards alle kaarten van onze supporters voor het bezoekersvak scannen. Deze controle is geen vervanging van de ticketcontrole uitgevoerd door de bezochte club.

Deze procedure heeft als doel elke supporter die zich effectief in het bezoekersvak bevindt te kennen. Het is dan ook essentieel dat iedere supporter in het bezit is van een ‘’MEMBER CARD’’ (GOLD of RED) op zijn naam en zijn identiteitskaart. Er zullen steekproefsgewijze controles worden uitgevoerd om na te kijken of de bezitter van een ‘’MEMBER CARD’’ wel degelijk de persoon is, geregistreerd als eigenaar van de kaart. Personen die hun identiteitskaart weigeren te tonen aan de stewards voor deze controle, zullen gecontroleerd worden door de politie.

Personen die hun ledenkaart (‘’RED’’ kaart) via een supportersclub hebben aangevraagd, kunnen deze afhalen bij de ticketing van de club, namelijk, tijdens de Fan Day van deze vrijdag 21 juli.

Geabonneerden, lid van een supportersclub moeten zich richten tot hun supportersclub om hun abonnement te verkrijgen (‘’GOLD’’ kaart).