Infopunt Waasland-Beveren - Standard de Liège

30-07-18

DATUM : 03/08/2018 om 20.30u

 

ADRES VAN HET STADION :

De Freethiel

Stadionplein, 1

9120 Beveren-Waas

 

REISVOORWAARDEN :

Combi-regeling: JA

Er wordt aan elke verantwoordelijke gevraagd om het clubnummer zichtbaar aan de voorruit van de bus te bevestigen.

 

WEGBESCHRIJVING :

Hoe bereikt u het Freethiel stadion? Hieronder vindt u enkele wegbeschrijvingen: komende vanuit Antwerpen, Brussel, Gent of Knokke.

 

Komende van Antwerpen :

Op de Antwerpse ring rijdt u door de Kennedytunnel richting Gent. Daarna neemt u afrit Haasdonk. Na de afrit slaat u rechtsaf, en volgt u de Bergstraat. Aan het T-kruispunt rechtsaf in de Willem Van Doornickstraat, en vervolgens linksaf in de Zandstraat – Haasdonksebaan tot aan het kruispunt Vijfstraten. Dit kruispunt recht oversteken in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens op het einde rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

 

Komende van Gent :

U neemt de E17 richting Antwerpen, en aan afrit 15A Steendorp/Haasdonk verlaat u de snelweg. Aan de afrit slaat u linksaf richting Haasdonk. Aan het eerstvolgende T-kruispunt slaat u rechtsaf richting Haasdonk centrum. Aan het volgende kruispunt volgt u links mee richting Beveren. Daarna blijft u altijd deze baan volgen, over de spoorweg, totdat u aan de verkeerslichten van "Vijfstraten" bent. Dit kruispunt recht oversteken in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens op het einde rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

 

Komende van Brussel :

Vanuit Brussel heeft u enkele mogelijkheden: Ofwel neemt u de E19 Brussel-Antwerpen totdat u op de Antwerpse ring bent, en dan kunt u de wegbeschrijving "Komende van Antwerpen" volgen. Ofwel neemt u de A12 Brussel-Boom-Antwerpen. In Willebroek neemt u de N16 Mechelen-Sint-Niklaas. Deze volgt u totdat u in Sint-Niklaas de E17 kunt oprijden richting Antwerpen. Vanaf hier kunt u de wegbeschrijving "Komende van Gent" volgen. Ofwel neemt u de E40 richting Gent. En dan kunt u vanaf daar eveneens de wegbeschrijving "Komende van Gent" volgen.

 

Komende van Knokke :

Indien u langs de N49/E34 Knokke-Antwerpen richting Beveren rijdt, neemt u afrit 10 Vrasene. Aan de afrit slaat u rechtsaf richting Vrasene centrum/Beveren.

Aan de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf. Dan volgt u deze baan Brugstraat – Mosselbank – Zillebeek. Ter hoogte van het kruispunt slaat u rechts af in de Elzestraat. Aan het volgend kruispunt linksaf in de Lindenlaan. Daar neemt men rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

 

TICKETING :

807 tickets zullen verdeeld worden onder de supportersclubs.

Loketten open voor de wedstrijd: NEEN

Staanplaatsen : 21 €; jonger dan 16 j : 9 €

 

De clubs moeten de namenlijst met naam, voornaam en geboortedatum van de ontvangers van de tickets ten laatste dinsdag 31/07 om 12u00 doorgeven aan de ticketing.

De ontvangers van de tickets moeten geregistreerd zijn in het systeem “MEMBER CARD” (geabonneerd GOLD of lid RED). Personen die zich afmelden, kunnen enkel vervangen worden door leden die eveneens geregistreerd zijn (houder van een “MEMBER CARD” GOLD of RED).

Gelieve al jullie leden die de uitwedstrijd zullen bijwonen te verwittigen dat zij in het bezit moeten zijn van een geldig toegangsbewijs voor het bezoekersvak, een “MEMBER CARD” (GOLD of RED) op zijn/haar naam en zijn/haar identiteitskaart.

Er zullen steekproefsgewijs identiteitscontroles worden uitgevoerd om na te gaan of de persoon wel degelijk de geregistreerde houder van de kaart is. Personen die deze controle weigeren, zullen door de politie gecontroleerd worden.

Indien er leden van jullie club reeds geregistreerd zijn maar hun “MEMBER CARD” nog niet ontvangen hebben, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen wanneer je besteld. De kaarten zullen dan beschikbaar zijn bij onze stewards ter plaatse.

Indien, bij wijze uitzondering, een niet-geregistreerd persoon met jullie meekomt (bijvoorbeeld, een buitenlander die niet in het bezit is van een ‘’MEMBER CARD”) moet een kopie van zijn/haar identiteitskaart aan de ticketing bezorgd worden bij het bestellen van jullie tickets.

De buschauffeurs kunnen een gratis ticket bekomen, op vertoon van hun routeblad: JA

 

PBM :

Aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers : 10 (15 €)

Aantal plaatsen voor de begeleiders: 10 (gratis)

Gereserveerde parkeerplaats : JA

Deze plaatsen zijn in het aantal voorzien voor bezoekers begrepen : NEEN

Deze plaatsen kunnen verkregen worden via de ticketting van Standard: NEEN

Deze plaatsen kunnen verkregen worden aan het stadion de dag van de wedstrijd : JA maar deze plaatsen moeten besteld worden bij het secretariaat van de club (martijn@waasland-beveren.be)

Belangrijk: Rolstoelgebruikers moeten ten laatste 20min voor de aantrap aanwezig zijn !

 

RIO :

http://www.waasland-beveren.be/club/veiligheid/

Elke supporter zal bij de toegang tot het stadion gecontroleerd worden door stewards en/of politie.

Handtassen en rugzakken worden NIET toegelaten in het stadion!

Supporters wordt aangeraden tijdig naar het stadion te komen. Door de aangescherpte controle lopen de wachtrijen aan de ingangen mogelijk op.

Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden en in het huidige klimaat een zeer slecht idee.

Drank toegelaten in de tribunes: JA

Eten toegelaten in de tribunes: JA

Vlaggen : JA

2 vlaggenstokken: JA

Andere opmerkingen betreffende vlaggen:

Vlaggenstokken zijn toegelaten onder volgende voorwaarden:

  • flexibele en lichte stok
  • holle stok
  • bestaande uit plastiek
  • bestaande uit één stuk
  • hoogte van max. 1,8 m

Papier op rol : NEEN

Papiersnippers: JA

Megafoons: JA

Drums: JA

Vuvuzela’s: NEEN

Toeters met drukgas: NEEN

Het drankpunt van de bezoekers sluit 15min na de rust. Er wordt gewerkt met drankbonnetjes die niet worden terugbetaald na het verstrijken van de openingsuren.