1e thuismatch : laatste praktische info

27-07-18

Zoals jullie weten, ontvangen de Rouches vrijdagavond KAA Gent op Sclessin in het kader van de 1e speeldag van de Jupiler Pro League. Aftrap om 20u30.

Tijdens een 1e match is er altijd een risico op files aan de verschillende ingangen in het stadion !  We raden jullie dus aan om vroeg naar het stadion af te zakken !

 

Wat betreft de abonnementen, zal het niet meer mogelijk zijn om een nieuw abonnement aan te maken vanavond vanaf 19u00 (1 uur 30 voor de aftrap van de wedstrijd).

Tot slot: vergeet niet dat het nieuwe CASHLESS systeem van toepassing zal zijn ! In een ideale wereld en om de files te vermijden tijdens de opstart van dit nieuw systeem, zet u het best op voorhand geld op uw Member Card (Gold of Red), voor u naar het stadion komt.

-> Alle info hier !

 

Voor de mensen die hun Member Card spijtig genoeg niet op voorhand kunnen opladen, zullen de vroegere hutjes dienen als verzamelpunten voor uw oude jetons (waarvan de waarde direct op uw kaart overgezet zal worden) en oplaadpunten voor uw member card (met cash geld-.

Aarzel niet om vragen te stellen aan de mensen die een fluogele t-shirt dragen in elke tribune. Zij zijn speciaal aanwezig om u zo goed mogelijk verder te helpen.