Ticketing - A-ploeg - seizoen 2023-2024

Ticketing Equipe A

 

HOE KAN IK EEN MATCH VAN ONZE EERSTE PLOEG BIJWONEN OP Sclessin ?

Nu te koop : 

-> Standard de Liège - Club Brugge (zondag 8 oktober om 13.30 uur).

-> Duotickets in de vakken U1/T1/P1 (tribune 1) voor de wedstrijden Standard - Anderlecht (zondag 22 oktober om 18u30) en Standard - KV Mechelen (zondag 5 november om 16u): info hier!

 

Om een ticket te kunnen aanschaffen voor een wedstrijd van onze ploeg, moet u :

1. OFFICIEEL LID ZIJN VAN DE CLUB (RED card)

De bevoegde autoriteiten eisen dat iedereen die een ticket wil kopen, zich eerst dient te identificeren bij de club. Officieel lid worden van onze club kan via ons online platform vanop afstand of op de ticketingdienst van ons stadion in Tribune 2 door er eenmalig uw identiteitskaart te laten inlezen (openingsuren onderaan de pagina). Dit kan soms ook aan de verschillende loketten op een wedstrijddag, maar enkel en alleen als u zich tijdig presenteert.

2. EEN TICKET KOPEN

Online (enkel als u al Officieel Lid bent en over een RED of GOLD card beschikt)

Log in op ons online platform en volg de verschillende stappen om uw ticket te bestellen. Om te kunnen inloggen moet u het telefoonnummer en e-mailadres gebruiken dat u hebt opgegeven bij het aanmaken van uw lidmaatschap (wanneer u de member card gekregen hebt).

Online kopen

Op de ticketingdienst

Zie beneden deze pagina.

Klik hier om de prijzentabel te raadplegen!

 

HOE KAN IK EEN MATCH VAN ONZE EERSTE PLOEG BIJWONEN OP VERPLAATSING ?

Voor de wedstrijden buitenshuis worden de tickets verdeeld onder onze officiële supportersclubs. Zij beslissen nadien over de verdeling van de tickets onder hun leden in samenspraak met de SLO.

FAQ

Ja. U moet enkel vroeg genoeg naar de loketten van het stadion komen en uw identiteitskaart meebrengen.
Ja, op voorwaarde dat de mensen waarvoor u tickets koopt al geregistreerd zijn bij de club (officiële leden die over minstens een RED card beschikken) of dat u hun identiteitskaart (geen kopie) kan voorleggen.
Neem contact op met de ticketingdienst (zie onderaan de pagina) om een parking en 2 tickets voor u en uw begeleider te krijgen (8€).
Ja. Als het kind nog niet oud genoeg is om over een identiteitskaart te beschikken, gelieve dan een ander officieel document mee te brengen (bv. sticker van de mutualiteit).
Ja.
De federale kaarthouders moeten, conform het reglement van de KBVB, minstens 72u voor de dag van de wedstrijd hun aanvraag opsturen via mail om hun ticket te verkrijgen.


Tot zeer binnenkort op Sclessin !
Rouche un jour, Rouche toujours.

Ticketingdienst

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik
billetterie@standard.be   
Van dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u en zaterdag tussen 10u en 14u.
+32 (0)4 229 98 98 (enkel van dinsdag tot vrijdag tussen 13u30 en 17u)