La Famille des Rouches

La Famille des Rouches is een vzw die werd opgericht door het bestuur van Standard op woensdag 4 april 2001 en onder leiding staat van de heer Gregory Ancart. Het is een overkoepelende organisatie die de supportersclubs groepeert. Zowel vertegenwoordigers van de Franstalige en Nederlandstalige clubs als leden van de Ultras, het bestuur... zetelen in de raad van bestuur van deze vzw.

 

Doelstellingen

- Het organiseren van allerlei sfeeracties in het stadion (bv. de tifo’s) tijdens wedstrijden van de A-ploeg van Standard in samenwerking met de officiële supportersclubs.

- Zorgen dat de wet wordt nageleefd in het stadion (vooral wat betreft de veiligheidsmaatregelen)

- Sociale acties ondersteunen

- Beheer van abonnementen en ticketing

- Het vastleggen van de voordelen voor de officiële supportersclubs in samenspraak met Standard de Liège en het garanderen van de aanwezigheid van spelers, leden van de staff of bestuursleden op diverse evenementen supportersfeesten

- Budget vinden om het bovenstaande te realiseren

 

Elke supportersclub die het statuut van "officiële supportersclub van Standard" wil verkrijgen, zal zich verplicht moeten aansluiten bij deze vzw. Enkel officiële organisaties worden herkend door Standard de Liège.

 

Info : info@fdr.be