1+1=11 : volgende editie met Eric GERETS en Michel LECOMTE

18-01-16

Zoals we jullie begin november aankondigden, hebben de CCI Luik-Verviers-Namen en Standard de Liège de Business Club 1+1=11 opgestart, een onuitgegeven netwerkactiviteit.

"Stel u voor dat u het veld van Sclessin mag betreden via de spelerstunnel", geeft Alexandre Grosjean aan. "Op het programma staat er een geanimeerd debat op het veld met een media-persoonlijkheid en gerenommeerde gasten uit verschillende sectoren (economie, sport, cultuur...). Deze uitgestelde talkshow zal georganiseerd worden in de tribunes en met een tintje humor om de bedrijfsleiders uit Wallonië, Brussel en Vlaanderen te animeren." De voorstelling op het terrein zal gevolgd worden een walking dinner en een diner in de VIP-ruimte van het stadion.

Het aanwezige businesspubliek op de activiteiten van de CCI LVN en op de voetbalmatchen zullen dus met elkaar in contact komen. Dit met de zekerheid dat diverse sectoren uit een breed geografisch gebied present zullen tekenen. De Business Club zal ook toegankelijk zijn voor nieuwkomers die geïnteresseerd zijn in deze netwerkactiviteit.

De volgende editie van 1+1+11 zal plaatsvinden op donderdag 28 januari aanstaande. U zal er getuige kunnen zijn van een ongelofelijke ontmoeting tussen Eric GERETS, een mythische Standardspeler, en Michel LECOMTE, journalist en chef Sport van de RTBF.

Klik hier voor meer info en reservaties !