2e editie van het colloquium Guy NAMUROIS

18-02-16

Zaterdag 27 februari e.k. zal in het auditorium van de CHU van Sart Tilman (Luik) de 2de editie van het Colloquium Guy NAMUROIS plaatsvinden.

Dit event wordt georganiseerd ter herinnering van onze vroegere physical coach Guy NAMUROIS en heeft als doelpubliek personen die een passie koesteren voor sport en lichamelijke opvoeding, of ze nu experts zijn op wetenschappelijk vlak of op het terrein, maakt niet veel uit, zelfs de gewone liefhebber is welkom ! Zowel qua vorm als qua apr en diepgang wil dit colloquium trouw blijven aan Guy door elke kennisvorm samen te brengen, zowel die van op het terrein als die van in de klassen. Het idee is een dag te organiseren waar gedachten worden uitgewisseld, op een aangename manier, tussen mensen die dezelfde passie delen als Guy en die een gemeenschappelijke raakpunt hebben : sport, lichamelijke opvoeding, performantie en fysieke voorbereiding.

Het volledige programma en inschrijvingen , zie www.colloqueguynamurois.be of via de Facebook-pagina van dit event https://www.facebook.com/colloqueGN/timeline