Abonnementen 2021-2022 (reguliere competitie)

28-05-21

Aan het begin van deze nieuwe abonnementencampagne hebben onze abonnees, gezien de gevolgen van de gezondheidscrisis waarmee we nu al meer dan een jaar te kampen hebben, al de kans gehad om hun buitengewone loyaliteit te laten zien a.d.h.v. de verschillende opties die hen vorige maand aangeboden werden.

De meerderheid koos voor optie 2 (gratis verlengen van het abonnement 2020-2021) en ongeveer 20% onder hen heeft zelfs optie 1 gekozen (schenking van het bedrag van hun abonnement 2020-2021). Amper 2% van de abonnees van vorig seizoen heeft een terugbetaling van hun abonnement aangevraagd.

We willen jullie dan ook ontzettend bedanken voor de onvoorwaardelijke steun en dit ondanks een zeer moeilijk seizoen op alle vlakken (Coronacrisis, wedstrijden achter gesloten deuren en ontgoochelende sportieve resultaten).

We hopen uiteraard dat we volgend seizoen opnieuw ‘TOUS ENSEMBLE’ emoties kunnen beleven die aan onze verwachtingen zullen voldoen.

We blijven waakzaam wat de evolutie van de gezondheidsmaatregelen betreft en we houden jullie verder op de hoogte. We hopen natuurlijk dat alles weer zoals tevoren wordt en dat Sclessin zo snel mogelijk terug een Hel zal zijn voor al onze tegenstrevers !

 

Praktische info :

De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op dinsdag 1 juni en loopt tot en met woensdag 30 juni (de ticketingdienst zal open zijn volgens de gebruikelijke openingsuren: van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag van 10u tot 16u).

 

-> klik op de volgende link om de prijzentabel van de abonnementen te raadplegen !

 

Reminder : de abonnees van vorig seizoen die voor optie 2 hebben gekozen (gratis verlenging) of die geen keuze doorgaven (wat dus ook gelijk staat aan een gratis verlenging) hoeven niks te doen.

Gelieve contact op te nemen met uw supportersclub als u via hen abonnee bent.

 

De vrije verkoop zal op dinsdag 6 juli beginnen.

De parkeerkaarten van de parkeerhouders zullen automatisch verlengd worden zonder extra kosten.

 

-> klik op deze link om de prijzentabel van de parkings te raadplegen !

 

De verplichte nieuwe abonnementskaarten en de nieuwe parkeerkaarten zullen beschikbaar zijn aan het loket van de dienst ticketing vanaf 6/07 of vóór de 1e thuismatch.

 

Als u abonnee bent via een supportersclub moet u opnieuw via uw club te werk gaan.

Het geld dat nog op uw oude kaart staat, zal overgezet worden naar de nieuwe kaart.

 

Tot zeer binnenkort in de Hel van Sclessin !

 

 

 

Ticketingdienst van Standard de Liège :

Rue Ernest Solvay, 4000 Liège

Tel : 04/229 98 98

Fax : 04/229 52 49

billetterie@standard.be