Abonnementencampagne voor het seizoen 2019-2020 (reguliere competitie)

28-05-19

#NosChantsNotreAme

 

"Un jour à l'improviste                                                  

J'suis tombé amoureux

Mon cœur s'est mis à battre

Ne m'demande pas pourquoi

Les années ont passé

Et je suis toujours là

Hier comme aujourd'hui

On chantera pour toi"

 

"Rouge et blanc notre fierté

Pour toujours à tes côtés

En Belgique ou en Europe

Nous chanterons Standard Allez"

 

Standard eindigde het seizoen 2018-2019 op het podium ! Dit alles was niet mogelijk geweest zonder jullie ongelofelijke steun. We bedanken jullie voor jullie trouw en jullie onvoorwaardelijke passie en we hopen dat we deze fantastische sfeer opnieuw zullen kunnen creëren om de Rouches te helpen om hun doelstellingen te bereiken ! De Hel van Sclessin kolkt op het ritme van jullie gezangen !

 

Hierbij de essentiële informatie voor de nieuwe abonnementencampagne op een rijtje :

 

- De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op vrijdag 31 mei en zal eindigen op zaterdag 6 juli.

- De vrije verkoop vat aan op dinsdag 16 juli.

- Het aantal prijscategorieën is verminderd, van 5 naar 2 categorieën (een prijs voor volwassenen tussen 18 en 60 jaar & een verlaagde prijs voor -18 jarigen en +60 jarigen). Hierdoor zijn we conform met de tarieven die elders gehanteerd worden voor (sport)evenementen en spektakels.

- Na 5 seizoenen zonder prijsstijging gaan de abonnementsprijzen lichtjes de hoogte in (gemiddelde stijging van 3 %). Gezien de vermindering van het aantal tarieven zal het prijsverschil voor iedereen variëren.

- Rekening houdend met de vermindering van het aantal categorieën zal de abonnementskaart niet gereactiveerd worden en zal er een nieuwe kaart worden afgedrukt.

 

- NIEUW: vanaf dit seizoen zal het “Free Your Seat”-systeem van toepassing zijn. Hierdoor zal de abonnee de mogelijkheid hebben om zijn plaats vrij te geven voor de match die hij niet kan bijwonen en als deze plaats nadien verkocht wordt door de club, zal hij gedeeltelijk terugbetaald worden (binnenkort meer info).

 

-> klik op deze link om de prijzentabel voor abonnementen te bekijken !

 

Huidige abonnees :

 

OPGELET : mensen die enkel in PO 1 een abonnement hadden, hebben geen voorrang.

 

Abonnees die lid zijn van een supportersclub en nog steeds willen genieten van het voordeeltarief voor fanclubs moeten zich verplicht melden bij de verantwoordelijke van hun club voor de aanschaf van hun abonnement. Hou zeker ook rekening met de voorrangsperiode van de club zelf.

 

Abonnees die geen lid zijn van een supportersclub, kunnen hun abonnement verlengen :

- Via ons online platform: standard.tickethour.be

Voor elke vraag m.b.t. het online gedeelte : membercard@standard.be

- Door langs te komen op de ticketingdienst tijdens de openingsuren (van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u) met uw vorig(e) abonnement(en) en een kopie van de identiteitskaart van elke abonnee.

 

Een nieuwe kaart zal afgeprint worden.

Abonnees die lid zijn van een supportersclub zullen hun kaart enkel via hun club kunnen ontvangen.

De abonnees die geen lid zijn van een supportersclub en hun abonnement online aanschaffen, zullen hun kaart kunnen komen afhalen op de ticketingdienst vanaf 16 juli of zelfs de dag van de eerste thuiswedstrijd.

 

Nieuwe abonnees :

 

Supporters die graag een nieuw abonnement zouden willen kopen, kunnen zich vanaf vrijdag 31 mei melden voor de niet gereserveerde zitplaatsen door abonnees van het seizoen 2018-2019 (reguliere competitie). Ze kunnen ook wachten tot het begin van de vrije verkoop (op dinsdag 16 juli) als we een beter beeld zullen hebben van de plaatsen die mogelijk niet verlengd worden door abonnees van vorig seizoen. Dit met het risico dat alle abonnees mogelijk verlengen en er geen enkele plaats meer vrij zal komen.

 

Parkings (enkel voor parkinghouders) :

 

De prijzen zijn lichtjes gestegen.

 

-> klik op deze link om door te gaan naar de prijzentabel van de parkings !

 

Ter info : zoals u misschien al hebt vernomen, is de stad Luik begonnen met de werkzaamheden voor de nieuwe tramlijn. Ons stadion zal hiervan niet gespaard blijven aangezien ook parking C deel uitmaakt van deze werkzaamheden en dit al tijdens het nieuwe seizoen. Daardoor zal de capaciteit van parking C fors teruggeschroefd worden. Elke parkeerhouder op deze parking zal daarom een brief ontvangen waarin zijn/haar situatie wordt uitgelegd.

 

 

 

Geen enkel los ticket zal verkocht worden voor het einde van de maand juli. Op dat moment zal er ten gepaste tijde gecommuniceerd worden. Uiteraard blijft het kopen van een abonnement verhoudingsgewijs veel interessanter.

 

De ticketingdienst blijft beschikbaar voor alle informatie die u nodig acht. We kijken ernaar uit om jullie volgend seizoen nog talrijker te mogen ontvangen en we danken jullie nu al voor de trouw aan onze kleuren.

 

We wensen jullie alvast een uitstekend seizoen toe en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort opnieuw terug te zien in de Hel van Sclessin !

 

 

Dienst Ticketing Standard de Liège :

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik

Tel : 04/229 98 98

Fax : 04/229 52 49

billetterie@standard.be

Openingsuren : van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u.