ADIDAS opnieuw partner van Standard de Liège

18-05-21

Na twee succesvolle samenwerkingen in het verleden, maakt adidas volgend seizoen zijn grote comeback als officiële partner van Standard de Liège.

Het « merk met de drie strepen » zal dus opnieuw op de kledij van de Rouches prijken na eerdere periodes (1976-1981 & 1987-2003).

De twee partijen hebben een overeenkomst bereikt die in het seizoen 2021-2022 van start zal gaan.

In het kader van deze samenwerking zal adidas al onze teams, waaronder ook de jeugdspelers van ons opleidingscentrum en de staffleden, voorzien van functionele sportkledij.

Voor de supporters zullen alle artikels exclusief beschikbaar zijn via de officiële Fanshops van de club (inclusief de online Fanshop uiteraard).

 

Alexandre GROSJEAN (CEO Standard de Liège) : « We zijn verheugd en trots om opnieuw samen te werken met een mythische kledijsponsor die als een referentie wordt beschouwd. Onze club en adidas delen dezelfde waarden die onze fans zo hoog in het vaandel dragen en we zijn er zeker van dat we de komende seizoenen samen veel emoties en plezier zullen beleven zoals dit in het verleden al het geval was. »

 

Gavin Thomson (SVP en General Manager adidas North) : « Als sportmerk kijken we altijd naar sterke partners die passen bij onze merkwaarden. Deze hernieuwde samenwerking met een gepassioneerd voetbalmerk als Standard past daar perfect bij. We kijken trots terug op onze geschiedenis samen, en kijken er tegelijkertijd naar uit om daar nog meer hoofdstukken aan toe te voegen met de club en de fans. »