Afloop van de reguliere competitie (abonnementen) voor het seizoen 2020-2021

03-05-21

Op zondag 18 april werd de reguliere competitie van het seizoen 2020-2021 afgesloten met een kwalificatie voor de "Europe Play-offs".

Elke abonnee had in principe maar de mogelijkheid om één wedstrijd bij te wonen in de periode met beperkt publiek verspreid over 3 matchen : Standard – KV Kortrijk (16 september 2020), Standard – Zulte Waregem (27 september 2020) en Standard – Club Brugge (17 oktober 2020).

 

Door deze uitzonderlijke situatie waarmee we dit seizoen te maken kregen, hebben we 3 opties uitgewerkt in samenspraak met la Famille des Rouches :

 

1) Zoals meerdere abonnees zelf hebben voorgesteld, kan u het bedrag van uw abonnement aan de club schenken als teken van steun tijdens deze ongekende gezondheidscrisis die natuurlijk ook een sterke impact had op Standard.

Om u te bedanken voor dit genereus gebaar naar de club toe, krijgt u in ruil :

-> Een truitje van het seizoen 2020-2021 met gratis gepersonaliseerde bedrukking (keuze van de kleur en maat naargelang de stock).

-> 20 euro op uw cashless kaart (uw abonnementskaart) om in het stadion te consumeren tijdens de thuiswedstrijden van volgend seizoen.

-> Het uiterst symbolische voorrecht om een “tegeltje” met uw naam te hebben op de esplanade van ons toekomstig stadion waar er dus een “Walk of Fame” zal geïntegreerd worden voor de trouwe supporters van de club.

Bij deze keuze zal uw huidige plaats (+ parkeerplaats als u daarover beschikt) automatisch ook gereserveerd worden tijdens de voorrangsperiode van de volgende abonnementencampagne voor de reguliere competitie 2021-2022. De abonnementsprijzen blijven dezelfde als die van vorig seizoen.

 

2) U kan gratis uw abonnement (en uw parkeerplaats) verlengen voor de reguliere competitie van het seizoen 2021-2022 zonder de mogelijkheid om uw plaats te wijzigen.

 

3) U kan een terugbetaling aanvragen rekening houdend met de volgende punten :

-> u bent definitief de voorrang kwijt voor uw plaats.

-> uw abonnement zal voor 16/17e worden terugbetaald (want elke abonnee had in theorie de mogelijkheid om 1 match bij te wonen) en dit ten laatste op 15 september 2021.

 

U hebt tot 16 mei 2021 de tijd om ons uw keuze via het bijgevoegde formulier (klik hier) door te geven zodanig dat we de abonnementencampagne, die van start zal gaan in de loop van de maand juni, kunnen voorbereiden.

Er valt ook te noteren dat abonnees die hun keuze niet hebben doorgegeven vóór de ultieme datum, hun abonnement automatisch verlengd zullen zien worden voor de reguliere competitie van aankomend seizoen.

Voor elke bijkomende vraag kan u, uitsluitend via mail billetterie@standard.be, contact opnemen met onze ticketingdienst.