Christian BRÜLS tekent bij de Rouches!

18-08-15

Standard de Liège, Stade Rennes en Christian BRÜLS hebben een akkoord bereikt : de Belgische offensieve middenvelder wordt voor het seizoen 2015-2016 uitgeleend aan onze club met een aankoopoptie.

Christian, geboren op 30 september 1988 (26 jaar) in Malmedy, begon zijn professionele loopbaan bij KAS Eupen in 2002 (50 matchen/4 goals).

Na een kort verblijf bij MVV Maastricht van 2008 tot 2010 (66 matchen/6 goals), zette hij zijn carrière verder bij Westerlo (48 matchen/6 goals) en KAA Gent (81 matchen/7 goals).

In 2013 werd hij uitgeleend aan OGC Nice (38 matchen/4 goals).

Vorig jaar versierde hij een transfer naar Stade Rennes, maar een opeenstapeling van blessures stond een doorbraak in de weg.

Vandaag heeft Christian BRÜLS beslist om zijn carrière een nieuwe wending te geven en te tekenen bij Standard de Liège.

Hij zal het nummer 14 dragen.

Axel LAWAREE : “We zijn ervan overtuigd dat Christian een echte meerwaarde kan zijn voor onze groep. Hij kent het Belgisch kampioenschap als geen ander en heeft ook heel wat ervaring opgedaan in de Ligue 1. We hopen dat hij snel zijn beste niveau zal terugvinden, want zijn technische kwaliteiten, zijn werklust en zijn mentaliteit zijn troeven dat elke ploeg nodig heeft.”

Standard de Liège heet Christian BRÜLS van harte welkom en wenst hem veel succes in onze clubkleuren.

-> kijk hier de eerste interview van Christian BRÜLS!