Circus

04-07-18

Standard de Liège en Circus zijn fier om jullie hun nieuwe samenwerking aan te kondigen.

Standard de Liège en het bedrijf dat gespecialiseerd is in (online) kansspelen en sportieve weddenschappen hebben een partnership afgesloten.

Circus integreert zo onze mooie familie shirtsponsors.

De twee instellingen zijn natuurlijk verheugd om deze samenwerking aan te gaan.

 

Emmanuel MEWISSEN en Nicolas LEONARD, bestuurders van Circus (Ardent Group) : De toenadering tussen Circus en Standard de Liège gebeurde op een natuurlijke manier omdat we veel raakpunten hebben. Naast onze Luikse roots zagen we gelijkenissen tussen de club die in staat is om progressie te boeken en onze wens om te blijven groeien. Het is ook een club die, naast een sterke nationale aanwezigheid, internationale visibiliteit heeft, net zoals het merk Circus”.

Alexandre GROSJEAN, Algemeen Directeur van Standard de Liège : Net zoals Circus vindt Standard de Liège zijn lokaal karakter belangrijk en probeert het tegelijkertijd ook een nationale en zelfs internationale uitstraling te verwerven. Deze nieuwe samenwerking tussen de 2 instellingen zal ons in staat stellen om, dag na dag, onze band te versterken en de identiteit en de Luikse waarden naar voren te brengen in het hele land en buiten onze landsgrenzen.