De Rouches tegen Chievo Verona op Sclessin (zaterdag 16 juli) !

11-07-16

In het kader van hun voorbereiding op het seizoen 2016-2017 zullen de Rouches AC Chievo Verona, de huidige club van onze ex-vleugelspeler Paul-José MPOKU, ontvangen op zaterdag 16 juli om 18u.

Onze club heeft beslist om deze oefenmatch op Sclessin te laten doorgaan en de match gratis aan te bieden aan onze abonnees.

Voor niet-abonnees zal een ticket 5 euro kosten in T3 en T4 & 10 euro in T1 en T2.

De ticketverkoop zal van start gaan op de dienst ticketing van ons stadion op donderdag 14 juli (tussen 9u en 18u) en zal verder gezet worden op vrijdag en zaterdag tot aan de aftrap van de match.

Het stadion opent zijn deuren om 16u30.

BELANGRIJKE INFO VOOR DE ABONNEES :

Als u al over uw abonnement beschikt, dan zal dit geactiveerd worden en zal u het kunnen gebruiken om toe te treden tot het stadion.

Als u nog niet over uw abonnement beschikt, dan zijn er 2 mogelijke situaties :

- u bent lid van een supportersclub : in dat geval kan u gratis een ticket bekomen aan de straatloketten op vertoon van uw identiteitskaart (dit wil NIET zeggen dat er abonnementen worden uitgedeeld aan het loket !). Abonnees T1 of T4 -> loketten T1 ; abonnees T2 en T3 -> loketten T2.

- u bent onafhankelijk abonnee : in dat geval mag u zich tot de speciale loketten begeven waar u uw abonnement zal kunnen afhalen op vertoon van uw identiteitskaart ; zo zal u toegang krijgen tot het stadion met uw abonnement. Abonnees T1 of T4 -> loketten T1 ; abonnees T2 en T3 -> loketten T2.

Belangrijke opmerking : als u abonnee bent, maar nog niet over uw abonnement beschikt of als u een ticket wenst te kopen voor deze match, raden we u aan om zo vroeg mogelijk naar het stadion te komen de dag van de match. Zo zal u lange wachtrijen kunnen vermijden.

Opmerking voor de houders van een parkeerplaats : Op uitzondering van parking A, Encore, Distrimosan en Jack zullen alle parkings toegankelijk zijn. De parkeerhouders van een gesloten parking zullen terecht kunnen op parking C op vertoon van hun parkeerplaats. De mensen met een parkingboekje voor het seizoen 2016-2017 zullen de parkeerplaats van de match Standard - STVV moeten meebrengen.

Gelieve contact op te nemen met Dany Torok (d.torok@standard.be) en Frédérique Delvaux (f.delvaux@standard.be) voor elke vraag met betrekking tot de businessplaatsen.

Aangezien veiligheidsniveau 3 nog steeds van kracht is in België, zullen de versterkte veiligheidsmaatregelen van toepassing zijn tijdens deze match :

- Geen enkele zak zal toegelaten zijn in en rond het stadion ;

- Er zullen systematisch controles plaatsvinden op de kledij van elke persoon (fouillering) die zich in de omgeving van het stadion bevindt. Iedereen die deze controle weigert, zal geen toegang krijgen tot het stadion (zoals de Voetbalwet dit ook voorschrijft) ;

- De voertuigen die zich zullen parkeren op de parkings binnen de directe zone rond het stadion zullen ook onderworpen worden aan een controle van de koffers door de stewards.

 

Omwille van deze maatregelen en de rechtstreekse gevolgen die dit met zich teweeg kan brengen (wachtrijen aan de ingang) zouden we onze supporters willen vragen om zich zo vroeg mogelijk naar het stadion te begeven (het stadion opent zijn deuren om 16u30, anderhalf uur voor de aftrap van de match).

 

We zouden ook willen benadrukken dat pyrotechnische materialen (voetzoekers, rookbommetjes, Bengaals vuur…) strikt verboden zijn in stadions. Ongeacht de gevaren die het gebruik ervan met zich meebrengen, is het bijzonder ongeschikt om dergelijke materialen te gebruiken in en rond het stadion met het extra risico dat er paniek zou kunnen losbreken in het geval van verdachte bewegingen.

We vragen jullie om extra waakzaam te zijn voor deze verschillende maatregelen en optimaal mee te werken.

Veiligheid, dat is voor iedereen belangrijk !