Deze zondag 20 maart : 1 stadion 2 evenementen

19-03-16

Zoals jullie wellicht weten, organiseert Standard de Liège op zondag 20 maart de jogging "Le Coeur des Rouches" in samenwerking met de Télévie en RTL.

De winst van deze jogging gaat integraal naar de Télévie (alle info via deze link) !

De verschillende afstanden gaan van start om 10u30. Abonnees die diezelfde dag ook de finale van de Croky Cup op het programma hebben staan (16u) zullen normaal gezien de 2 kunnen combineren en het Koning Boudewijnstadion tijdig kunnen bereiken voor de aftrap van de match.

De andere mensen kunnen op de site van onze jogging blijven rond het stadion van Sclessin om er de match op groot scherm bij te wonen

Zo zal u kunnen recupereren, een glaasje kunnen drinken en kunnen profiteren van muzikale animatie in afwachting van de LIVE-uitzending van de match.

De supporters die zich niet naar het Koning Boudewijnstadion begeven, zijn trouwens allemaal welkom om dit evenement allemaal samen op Sclessin te beleven !

LIVE vanaf 14u op parking A. Gratis toegang en gratis parking.

Non-stop muzikale animatie en eet- en drankgelegenheden ter plaatse.

Om veiligheidsredenen (dreigingsniveau 3) zal er geen enkele zak toegelaten zijn op de site van de uitzending, met uitzondering van kleine (hand)tassen (zo klein mogelijk). Deze zullen wel grondig gecontroleerd worden. Hou er rekening mee dat er geen opbergruimtes zullen zijn om de zakken (tijdelijk) te deponeren.

-> kijk via deze link de video met DJ Oli SOQUETTE!