Een historische finale op Sclessin voor Standard Femina !

14-05-23

De finale van de Beker van België voor vrouwen tussen Standard Femina en KRC Genk Ladies zal op donderdag 18 mei (feestdag) om 18u plaatsvinden op Sclessin.

De 15e finale voor onze meisjes, de 5e op rij en de 1e in eigen huis : dit uniek event is dé kans om de evolutie van het vrouwenvoetbal van de laatste jaren nog extra in de verf te zetten.

Het doel is om 10 000 fans samen te krijgen in het stadion van Sclessin en zo het huidige toeschouwersrecord voor een vrouwenmatch in België te breken.

Daarvoor hebben we onze supporters nodig !

Bemachtig vanaf nu uw tickets aan de prijs van 5€ (2€ voor - 16-jarigen) :

•        Online via de volgende link.

•        Op de ticketingdienst van het stadion tijdens de openingsuren (van dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u en zaterdag tussen 10u en 14u) of tijdens wedstrijden van onze mannenploeg.

LET OP: er is geen ticketverkoop op de dag van de wedstrijd (verplichting van Belgische Voetbal Bond)! Deadline: woensdag 17 mei om 12.00 uur.

Als u nog geen Officieel Lid bent (Gold of Red Card), breng dan uw identiteitskaart mee en die van de andere mensen waarvoor u eventueel tickets wenst te kopen.

Als u een groep bent van meer dan 15 personen, kan u direct contact opnemen via het adres billetterie@standard.be voor de verdere praktische afhandeling (registreren van de gegevens enz.).

Kom talrijk naar Sclessin en help onze meisjes om een 9e Beker van België aan hun palmares toe te voegen!

 

Finale filles 2023 NL