Emirates landt op Sclessin

12-07-19

Standard de Liège heeft de immense eer om de aanwezigheid van de luchtvaartmaatschappij Emirates in zijn stadion aan te kondigen voor het seizoen 2019-2020.

 

Emirates, die dit jaar 5 jaar aanwezigheid zal vieren in België, zal zichtbaar zijn in het stadion van Sclessin vanaf de eerste thuismatch van Standard op 21 juli in het kader van de Fandag van de club. Deze samenwerking zal ook tot uiting komen onder de vorm van enkele exclusieve activaties bestemd voor de aanwezige supporters op Sclessin tijdens meerdere JPL-matchen het seizoen 2019-2020.

 

Alexandre GROSJEAN (Algemeen Directeur van Standard de Liège) : “Het is uiteraard een grote trots voor Standard de Liège om een dergelijk internationaal gerenommeerd merk te mogen verwelkomen. Het bewijst de impact van Standard de Liège, ook buiten de landsgrenzen. We hopen dat dit akkoord het begin is van een lange en vruchtbare samenwerking met een bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntendheid en de kwaliteit van zijn diensten. We heten Emirates welkom op Sclessin en enkele gelukkige supporters mogen zich opmaken om een onvergetelijke ervaring te beleven !”

 

Over Emirates :

Met twee dagelijkse vluchten vanuit Brussel naar Dubai sinds 2014, brengt Emirates mensen en continenten over de hele wereld samen.

Één van de beroemdste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, ondersteunt hoogwaardige sport- en cultuurevenementen.

Het wereldwijde netwerk van Emirates omvat 158 bestemmingen in 86 landen op zes continenten.

Vluchten vanuit Brussel gebeuren met een  Boeing 777 uitgerust met de volledig nieuwe geprivatiseerde First Class-cabines.

Aan boord van deze 270 vliegtuigen, die momenteel één van de modernste zijn, staan comfort en een reeks diensten voor u klaar.

Deze worden regelmatig erkend door internationale onderscheidingen (voor de catering, het entertainmentprogramma met 4000 kanalen en wi-fi).

Dit alles wordt aangeboden door een gastvrije bemanning die bestaat uit meer dan 160 nationaliteiten.

De vrachtservice van de maatschappij wordt verzorgd door Emirates SkyCargo die farmaceutische producten, chocolade, melkproducten, textiel en andere onderdelen transporteert naar het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Eenmaal aan de grond kan u ook nog genieten van de reisplanner Emirates Holidays en de organisatie van rondleidingen door Arabian Adventures.

Meer info over Emirates : https://www.emirates.com/be/dutch/about-us/?cs=Y