Europa League : 1ste informatie over de wedstrijden op verplaatsing

05-09-19

We hebben reeds een communicatie uitgestuurd over de thuiswedstrijden van onze groep F in de Europa League tegen Vitoria SC, Eintracht Frankfurt en Arsenal : aftrap, ticketting... –> klik op volgende link

Wat de Europese wedstrijden op verplaatsing betreft, vragen we jullie geduld en roepen we op om voorzichtig te zijn.

We zijn er ons van bewust dat het voor sommige reden (oa economische reden) interessanter is om nu reeds een verplaatsing te organiseren.

Het is echter belangrijk te noteren dat we tot op heden geen enkele betrouwbare informatie ontvangen hebben omtrent de modaliteiten gelinkt aan deze europese verplaatsingen, zoals bv het aantal beschikbare tickets en de prijzen, de verkoopsvoorwaarden (exclusief voor de supportersclubs of niet), de eventuele restricties over de effectieve verplaatsing (combi systeem) enz.

We kunnen jullie nu reeds bevestigen dat enkel en alleen de geregistreerde leden (houders van een gold of een red card) een ticket voor de UEL wedstrijden zullen kunnen aankopen.

We herinneren jullie eraan dat volgens de Voetbalwet, wij geen tickets mogen uitleveren aan een persoon met stadionverbod.

Degene die zijn toegangsticket doorgeeft aan een persoon met stadionverbod, begaat een zware overtreding.

Van zodra we extra informatie ontvangen, zullen we niet nalaten jullie deze zo snel mogelijk te bezorgen.