Finale van de Croky Cup: praktische info en ticketinfo

15-02-16

De finale van de Croky Cup tussen onze club en Club Brugge zal uiteindelijk plaatsvinden op zondag 20 maart om 16u in het Koning Boudewijnstadion te Brussel.

Hierbij de eerste info :

Onze club krijgt een totaal van 20 500 plaatsen ter beschikking.

De Rouchesupporters zullen plaatsnemen in Tribune 1 en 2 (Tribune 3 en 4 zijn voorzien voor de supporters van de tegenstander).

 

De tarieven:

-  Tribune 1 :

De ticketcategorieën in tribune 1 zijn niet meer beschikbaar.

-  Tribune 2 :

  • 25 euro/ticket : alle vakken

De ticketverkoop zal starten met een voorrangsperiode voor alle abonnees. Dit vanaf dinsdag 16 februari om 9u tot en met maandag 29 februari om 17u.

Op vertoon van zijn abonnement en zijn identiteitskaart zal elke abonnee 1 ticket kunnen kopen. Let op: aangezien het aantal plaatsen per club lager ligt dan hun respectievelijke aantal abonnees, zullen jammer genoeg niet al onze abonnees een ticket kunnen kopen voor de finale. Wacht dus niet af met het bestellen van uw ticket !

Elk ticket zal nominatief zijn.

Eenmaal de voorrangsperiode is afgelopen, en in geval dat er nog tickets beschikbaar zijn, zou er nog een vrije verkoop kunnen plaatsvinden.

U bent abonnee*: hoe uw ticket verkrijgen ?

- via uw officiële supportersclub (een lijst op naam)

- op de dienst ticketing van ons stadion (fanshop Tribune 2).

- per e-mail (billetterie@standard.be) met uw betalingsbevestiging op onze rekening 240-0465000-83 (IBAN BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB) en met een kopie van uw abonnement en uw identiteitskaart. Als u 6 € verzendingskosten toevoegt aan uw bestelling, dan zullen de tickets per aangetekende post opgestuurd worden.

*Dit geldt zowel voor onafhankelijke abonnees als voor abonnees die aangesloten zijn bij een supportersclub.

Opmerking : het online ticketingplatform zal niet gebruikt worden voor deze match.

Het heeft geen nut om tickets aan te vragen voor 16 februari (9u). Alle ontvangen aanvragen zullen als niet valabel beschouwd worden.

Onze businessabonees zullen de komende dagen per mail meer praktische info ontvangen omtrent VIP-pakketten.

Op parkingniveau is het verplichte combisysteem niet van toepassing, maar omwille van capactiteitsproblemen op de parkings is het wel aan te raden om zo veel mogelijk met de bus naar het stadion te komen.