Ibrahima CISSE terug bij de Rouches

10-06-16

Standard de Liège, KV Mechelen en Ibrahima CISSE hebben een akkoord bereikt : Ibrahima tekende een contract van 4 seizoenen bij onze club.

De jonge Belgische middenvelder, geboren op 28 februari 1994 (22 jaar) in Luik, werd opgeleid bij Standard de Liège (2005-2012) en begon zijn professionele carrière in ons shirt tijdens het seizoen 2012-2013. Hij speelde 42 matchen voor de Rouches en kwam daarin 1 keer tot scoren. In juni 2014 maakte hij de overstap naar KV Mechelen.

Olivier RENARD : "Ibrahima is een puur product van Standard de Liège en zowel hijzelf als de club waren vragende partij voor een terugkeer. Zijn passage bij KV Mechelen was een belangrijke stap binnen zijn ontwikkeling. Spijtig genoeg verliep vorig seizoen niet zoals gepland door een knieblessure die hem al sinds december van het veld houdt. Vandaag gaat het al veel beter en voelt hij zich klaar om zijn kwaliteiten ten dienste te stellen van de ploeg en de nieuwe uitdagingen aan te gaan in onze kleuren."

Onze club is gelukkig met deze terugkeer, wenst hem welkom "thuis" en hoopt dat hij mooie dingen zal verwezenlijken bij onze club.