Infopunt AFC Ajax - Standard de Liège (14 augustus 2018)

09-08-18

Richtlijnen voor de verplaatsing naar Amsterdam :

Het combi-systeem zal strikt van toepassing zijn. Enkel supporters die zich verplaatsen met een, in samenspraak met Standard, georganiseerde bus een ticket gereserveerd hebben, zullen naar het stadion mogen gaan. Er zijn slechts 20 bussen toegelaten.

Supporters, al dan niet in het bezit van een ticket, die deze regeling niet respecteren, zullen niet worden toegelaten in het stadion.

Het clubnummer van de club die de bus organiseert, moet zichtbaar aan de voorruit opgehangen worden. Indien het nummer ontbreekt, zal de bus geen toegang krijgen tot het stadion.

 

Ticketing :

De 1000 beschikbare tickets aan 22,50€ worden verdeeld onder de supportersclubs.

Buschauffeurs die de wedstrijd wensen bij te wonen, moeten ook een ticket kopen.

De clubs moeten de namenlijst met naam, voornaam en geboortedatum van de ontvangers van de tickets ten laatste zaterdag 11/08 om 12u00 doorgeven aan de ticketing.

Supporters die een ticket wensen moeten in het bezit zijn van een “MEMBER CARD” (geabonneerd GOLD of lid RED).

Personen die zich last minute afmelden, kunnen enkel vervangen worden door leden die eveneens houder zijn van een “MEMBER CARD” GOLD of RED.

Gelieve al jullie leden die de uitwedstrijd zullen bijwonen te verwittigen dat zij in het bezit moeten zijn van een geldig toegangsbewijs voor het bezoekersvak, een “MEMBER CARD” (GOLD of RED) op zijn/haar naam en zijn/haar identiteitskaart.

Geen enkel ticket zal verkocht worden aan personen met stadionverbod. De Luikse politie, die ter plaatse zal zijn, wijst er op dat elke persoon met stadion verbod die toch aanwezig is, zal aangehouden worden door de Nederlandse politie. De supportersclub die het ticket aan de persoon met stadion verbod verkocht heeft, zal mee verantwoordelijk gehouden worden.

We wensen jullie er aan te herinneren dat de geregistreerde koper die zijn ticket doorgeeft aan derden, hoofdelijk aansprakelijk is met de uiteindelijke bezitter van het ticket.

 

Rolstoelsupporters :

Er zijn 3 plaatsen voor rolstoelgebruikers en hun begeleider voorzien. De tickets zijn gratis en moeten gereserveerd worden bij onze ticketing.

 

De dag van de wedstrijd :

Ter herinnering, combi regeling is van toepassing.

Om een kortere reisroute in functie van de plaats van vertrek te hebben, wilde de politie een afspreekpunt organiseren ten zuiden van Amsterdam. Maar spijtig genoeg, door de reputatie van onze supporters en volgend op de incidenten tijdens onze laatste wedstrijd in Amsterdam, wilden de lokale autoriteiten van de verschillende afspreekpunten die mogelijk waren de supporters van Standard niet ontvangen.

Daarom worden de supportersbussen opgewacht tussen 16u00 en 16u30 op het parkeerterrein van Hazeldonk op de E19 tussen Antwerpen en Breda. (dezelfde plaats als 2 jaar geleden)

Vervolgens worden de bussen in groepen van 4 geëscorteerd naar de Johan Cruijff Arena door de Nederlandse politie.

De tickets zullen pas op het afspreekpunt uitgedeeld worden.

Door de veiligheidscontroles wordt er gevraagd om zo snel mogelijk het stadion binnen te gaan. (opening 18u30)

Na de wedstrijd zullen de supporters minimum 20 minuten in het stadion moeten wachten alvorens terug naar de parkeerplaats te gaan.

 

RIO :

Het is VERBODEN te roken in het stadion.

Drank toegelaten in de tribunes : JA (ter plaatse aangekocht)

Eten toegelaten in de tribunes : JA (ter plaatse aangekocht)

Vlaggen : JA

Vlaggen met 2 vlaggenstokken: NEEN

Andere richtlijnen betreffende vlaggen:

vlaggenstokken moeten aan volgende eisen voldoen:

- licht en flexibel

- hol

- in plastic

- uit 1 stuk

- maximum 1,50m

Vlaggen van meer dan 2,5m X 1,5m moeten brandwerend worden gelaakt en een attest moet afgeleverd worden als bewijs.

Papier op rol : NEEN

papiersnippers en confetti : NEEN

Megafoon : NEEN

Trommels : JA

Vuvuzelas : NEEN

toeters met drukgas : NEEN

 

Opgelet :

In het stadion kan drank en voedsel enkel betaald worden met een bankkaart of creditkaart.
Alcoholische dranken zijn verboden in en in de perimeter van het stadion. Personen zichtbaar in dronken toestand zullen geen toegang krijgen tot het stadion.
Het bezit en gebruik van drugs zijn verboden en zal gesanctioneerd worden.

Het gebruik van pyrotechnische middelen is ook verboden buiten het stadion (openbare weg, parkings,...).