Infopunt Standard de Liège - KV Kortrijk

23-08-19

Deze zondag om 18u ontvangen de Rouches KV Kortrijk in de Hel van Sclessin.

Hieronder wat belangrijke praktische info m.b.t. deze match.

 

VEILIGHEID :

We willen jullie eraan herinneren dat veiligheidsniveau 2 nog steeds van kracht is in België. Daarom zullen er ook tijdens de wedstrijden op Sclessin versterkte veiligheidsmaatregelen van toepassing zijn :

- Enkel (rug)zakken of handtassen met een maximale grootte van een A4-formaat zullen toegelaten zijn nadat ze een veiligheidscontrole hebben ondergaan ;

- Er zullen systematisch controles plaatsvinden op de kledij van elke persoon (fouillering) die zich rond het stadion bevindt. Iedereen die deze controle weigert, zal geen toegang krijgen tot het stadion (zoals de Voetbalwet dit ook voorschrijft);

- Omwille van deze maatregelen en de rechtstreekse gevolgen die dit met zich teweeg kan brengen (wachtrijen aan de ingang) zouden we onze supporters willen vragen om zich zo vroeg mogelijk naar het stadion te begeven (het stadion opent zijn deuren om 16u30, anderhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd).

We zouden ook willen benadrukken dat pyrotechnische materialen (voetzoekers, rookbommetjes, Bengaals vuur…) strikt verboden zijn in stadions. Ongeacht de gevaren die het gebruik ervan met zich meebrengen, is het bijzonder ongeschikt om dergelijke materialen te gebruiken in en rond het stadion met het extra risico dat er paniek zou kunnen losbreken in het geval van ongecontroleerde bewegingen.

 

Vergeet ook de problematiek rond het weggooien van bekers in de tribunes niet !

 

We willen jullie ook vragen om elke verdachte houding of situatie te signaleren aan onze stewards en/of de politie.

 

Veiligheid, dat is voor iedereen belangrijk!

 

MOBILITEIT :

NIEUW : een gratis fietsparking is nu beschikbaar voor fietsers (parking J).

Momenteel geen specifieke info over de werken rond het stadion.

 

TICKETING :

-> klik op deze link om de Ticketinginfo over deze wedstrijd te raadplegen !

We zouden onze supporters willen vragen om zich zo vroeg mogelijk naar het stadion te begeven (het stadion opent zijn deuren om 16u30, anderhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd) om lange wachtrijen aan de ingangen van het stadion zo veel mogelijk te vermijden.

 

CASHLESS :

-> klik op deze link om meer info over het CASHLESS systeem terug te vinden !

 

PERSONEN MET EEN BEPERKING :

Er zijn nog tickets beschikbaar voor de wedstrijd Standard de Liège – KV Kortrijk voor Standardsupporters in een rolstoel.

Gelieve contact op te nemen met onze ticketingdienst op het volgende e-mailadres,r.cabras@standard.be, als u één van deze tickets wil aanschaffen.