Kapitaalsverhoging

26-06-23

Na de overname door 777 Partners meer dan een jaar geleden werken ons management en de aandeelhouders hand in hand om de situatie van Standard de Liège op en naast het veld te verbeteren.

In deze context zal er op 30 juni, ten overstaan van een notaris, een nieuwe kapitaalsverhoging van de NV Standard de Liège worden uitgevoerd door aandeelhouder 777 Partners voor een totaalbedrag van 13,7 miljoen euro.

Het doel is met name perfect in orde te zijn met de licentieverplichtingen die een structurele verbetering van het eigen vermogen van de club vereisen.

Onze club merkt in dit verband op dat, in tegenstelling tot de aanvankelijk ontvangen informatie, de licentiecommissie vandaag heeft meegedeeld dat bepaalde kleine verplichtingen niet kunnen wachten tot 30 juni, op straffe van een tijdelijk transferverbod. Ondanks deze onverwachte wijziging zal de komende dagen het nodige worden gedaan zodat ons personeelsbestand verder versterkt kan worden, zoals gepland.

Deze kapitaalsverhoging stelt de club in staat om met een gerust hart naar de toekomst te kijken, terwijl we ons bewust zijn van het werk dat nog gerealiseerd moet worden om onze doelstellingen te bereiken.