Legrand Group Belgium S.A.

08-01-19

Standard de Liège is fier om u de nieuwe samenwerking met Legrand Group Belgium S.A. aan te kondigen.

Standard de Liège en het Belgische filiaal van deze internationale groep gespecialiseerd in elektrische en digitale infrastructuur van gebouwen, zijn een samenwerking aangegaan. Beide partijen hopen dat het er één wordt op lange termijn.

Legrand zal kunnen rekenen op zichtbaarheid in het stadion tijdens wedstrijden en specifieke acties op de verschillende communicatiekanalen van de club, terwijl ze hun klanten de unieke sfeer op Sclessin zullen laten opsnuiven.

« Het is een eer voor Legrand Group Belgium om deel te mogen uitmaken van de trouwe partners van Standard. Het is een legendarische club die kan rekenen op vurige supporters uit heel België. Elke match op Sclessin staat gelijk aan de grootste openbare bijeenkomst in Wallonië. We zijn verheugd om te mogen toetreden tot de familie van de Rouches », aldus Christophe PANS, vertegenwoordiger van Legrand Group Belgium.

Als Algemeen Directeur van onze club, wil Alexandre GROSJEAN Legrand Group Belgium van harte welkom heten bij Standard. « We mogen blij zijn om een wereldleider in zijn domein te mogen verwelkomen in de coulissen van Sclessin. Het bewijst de nog steeds groeiende aantrekkelijkheid van onze club. »

 

Voorstelling van Groupe Legrand :

Groupe Legrand, gespecialiseerd in elektrische en digitale infrastructuur voor gebouwen, is wereldwijd actief.

In België worden vooral de merken Legrand en BTicino naar voren geschoven, voor de woningbouw, tertiaire sector en de industrie, zowel voor de energieverdeling als de communicatiekanalen en de automatiseringsnetwerken in gebouwen.

Alle systemen zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor ze eenvoudig, veilig en snel geïnstalleerd kunnen worden.

Legrand Group België mikt op een leiderspositie als wereldleverancier in elektrische en digitale materialen.

Hun missie : enerzijds de installatie en het gebruik vergemakkelijken voor eindgebruikers, installateurs en logistieke partners dankzij systemen en diensten die perfect op elkaar afgestemd zijn en anderzijds actief bijdragen aan innovatieve oplossingen, het verbeteren van het comfort, het energieverbruik, de communicatie, de veiligheid en het design binnen gebouwen.

Hun fundamentele waarden :

- ethiek : geloven in de kracht van de samenwerking en op een toegewijde, zorgvuldige en betrouwbare manier fungeren.

- innovatie : vinden van nieuwe wegen naar succes in een markt die snel verandert. Innovatie is een continu proces met perfect op elkaar afgestemde en efficiënte dienstverleningssystemen.

- klantgerichtheid : ervoor zorgen dat alle betrokken partijen in het middelpunt van onze actie staan.

- duurzaamheid en milieu: streven naar een sociaal verantwoordelijke onderneming door een verantwoord beleid op vlak van materialen, processen en personeel te Voeren.