Losse tickets voor het seizoen 2016-2017

30-07-16

Vanaf heden is het ook mogelijk om losse tickets te kopen voor onze thuismatchen.

-> klik hier om de prijzentabel te raadplegen !

De beschikbare blokken voor de aankoop van tickets zijn de volgende :

Tribune 1 : blok P1, Q1 en T1

Tribune 2 : blok F2, G2 en L2

Tribune 3 : blok G3

Tribune 4 : blok F4

 

Voor de match Standard de Liège - Sporting de Charleroi van 19 augustus (20u30), zal de ticketverkoop op maandag 1 augustus om 9u van start gaan.

U kan tickets aankopen door rechtstreeks naar de ticketingdienst van het stadion te komen tijdens de openingsuren (maandag tot donderdag van 9u tot 18u, vrijdag van 9u tot 19u en zaterdag van 10u tot 17u). U hoeft enkel uw identiteitskaart mee te brengen (+ elke identiteitskaart (of kopie) voor de tickets aan een verminderd tarief).

Het is niet mogelijk om online tickets te bestellen voor deze match via ons online platform aangezien het een risicomatch betreft.

 

Voor de volgende thuismatchen zal de verkoop telkens 2 maanden voor de datum van de ontmoeting starten (met uitzondering van Standard de Liège - RSC Anderlecht (1e weekend van oktober) waarvan de precieze datum eind augustus bekend zal gemaakt worden).

U kan tickets aankopen door :

- ons online platform te gebruiken (behalve voor de risicomatchen) -> klik op de volgende link !

Het online platform is momenteel nog onbeschikbaar.

- rechtstreeks naar de ticketingdienst van het stadion te komen tijdens de openingsuren (maandag tot donderdag van 9u tot 18u, vrijdag van 9u tot 19u en zaterdag van 10u tot 17u). U hoeft enkel uw identiteitskaart mee te brengen (+ elke identiteitskaart (of kopie) voor de tickets aan een verminderd tarief).

- per post, per fax (04/229.52.49) of per mail (billetterie@standard.be) uw betalingsbevestiging op onze rekening 240-0465000-83 (IBAN BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB) door te sturen met een kopie van minstens één identiteitskaart en alle identiteitskaarten voor de tickets van een verminderd tarief. Gelieve ook uw volledige contactgegevens (adres, gsm-nummer en e-mailadres) door te geven.

Als u 6 € voor de verzendingskosten toevoegt aan uw bestelling, dan zullen de tickets opgestuurd worden per aangetekende post, als de termijn het toelaat. U kan uw tickets ook de dag van de match afhalen aan het loket van de betreffende tribune.

 

De ticketingdienst blijft tot uw dienst voor elke bijkomende inlichting.

Tot binnenkort in de Hel van Sclessin !