Maes x Standard

20-08-21

Door de Rouches,

Voor de Rouches,

Ontdek het Maes x Standard collector's flesje !

 

Begin dit jaar deden Maes en Standard een beroep op het hart en de ziel van Standard (jullie, beste supporters) om een exclusief collector's flesje te creëren dat hulde brengt aan het rijke verleden van de club én aan de topmomenten die ongetwijfeld nog zullen komen.

Duizenden supporters stemden op hun favoriete ontwerp, dat we jullie vandaag met veel plezier voorstellen.

Het Maes x Standard collector's flesje is geïnspireerd op het iconische truitje dat de club vergezelde bij het behalen van haar strafste resultaten in de jaren 80.

Belgisch kampioen in 1982 en 1983, heldhaftig finalist in de Beker voor Bekerwinnaars in 1982... dit onvergetelijke Standard is onlosmakelijk verbonden met de legendes die enkele van de mooiste hoofdstukken in de geschiedenis van de club schreven.

Een ploeg van makkers, die nog altijd makkers zijn en perfect de Rouche-spirit vertegenwoordigen.  

We konden geen beter moment bedenken om het unieke collector's flesje te onthullen dan de langverwachte terugkeer naar het stadion. Naar de wereld van daarvoor. Met de onvergelijkbare vurigheid waar Standard om bekendstaat. Ons Standard.

We overhandigen je Maes x Standard flesje na de wedstrijd tegen KV Oostende op vrijdag 20 augustus. Wie een Gold-supporterskaart heeft, kan het ook gratis afhalen in de fanshop (open van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 16u vanaf zaterdag 21 Augustus)

 

Maes

Maten, Makkers, Standard !