Mededeling van la Famille des Rouches

01-08-15

La Famille des Rouches en alle supportersclubs verheugen zich bij de start van dit nieuwe voetbalseizoen en net voor de eerste thuiswedstrijd in de Hel van Sclessin, over de terugkeer van de Standard-spirit ! Het DNA van alle componenten van onze « Standard de Liège » is opnieuw Rouche !

La FDR zal via het dynamisme van al haar leden, en zonder haar initiële missie te verloochenen, erover waken dat de komende maanden onze Voorzitter Bruno VENANZI, alsook alle leden van het nieuwe Bestuur, gesteund worden in hun wil voor onze Club een ambitieus project op te zetten, dat ze tot een goed einde willen brengen door de energie die stroomt door alle lagen van het ‘’Peuple Rouche’’ te bundelen.

La FDR wenst onze spelers een uitstekend voetbalseizoen toe en rekenen erop dat ze met fierheid en eer onze kleuren zullen dragen.

Wij, supporters van de Rouches, zullen volop, van de 1ste tot de laatste minuut van iedere wedstrijd, onze rol van 12e man, blijven spelen ! We zullen zingen en aanmoedigen, zodat de kracht en de wil van de Standard-spirit onze ploeg doet sublimeren. Moge de Ketel van Sclessin, en dit vanaf nu zondag, overborrelen van magie, een magie die ons naar de overwinning zal dragen.

Laten we Tous ensemble, de Club, de Spelers, de Supporters, een nieuwe pagina schrijven uit de geschiedenis van onze Club.

De leden van de Bestuursraad van la Famille des Rouches