Mercedes-Benz

30-06-16

Standard de Liège heeft de grote eer om jullie zijn nieuw partnership met Mercedes-Benz Belgium-Luxemburg en de Groupe Henry Automobile aan te kondigen.

Standard de Liège, Mercedes-Benz Belgium Luxemburg en Groupe Henry Automobile zijn verheugd dat ze.een samenwerking hebben afgesloten voor de volgende 3 seizoenen 

Arnaud LAGALY (Key Account Manager Fleet - Mercedes-Benz Belgium Luxemburg) : "Als autoconstructeur van premium, sport- en luxewagens is Mercedes-Benz heel trots om haar imago te associëren met dat van een Belgische topclub zoals Standard de Liège."

Philippe HENRY (Gedelegeerd Bestuurder - Groupe Henry Automobile) : "De Groupe Henry is heel erg bezig met zijn Luikse roots en kan enkel maar tevreden zijn dat het de nieuwe officiële autopartner wordt van de de grootste voetbalclub uit de regio. Het is een voorrecht om aan de verwachtingen en behoeften van een dergelijke instelling te kunnen voldoen."

Alexandre GROSJEAN (Commercieel, Marketing- & Communicatiedirecteur - Standard de Liège): "In de eerste plaats zijn Mercedes-Benz en Standard de Liège zeer sterke merken die vroeg of laat toch bij elkaar gekomen zouden zijn. Daarnaast is Groupe Henry Automobile een heel gereputeerde concessiehouder in de Luikse regio. We zijn dan ook opgetogen dat we vanaf heden zullen kunnen genieten van hun expertise en hun dienstverlening."