Milos KOSANOVIC

08-01-16

Standard de Liège, KV Mechelen en Milos KOSANOVIC hebben een akkoord bereikt : de Servische speler heeft een contract voor 4,5 seizoenen getekend (tot juni 2020) aan de boorden van de Maas.

De centrale verdediger, geboren op 28 mei 1990 (25 jaar) in Conoplja (Servië), begon zijn professionele carrière in 2007 bij de Servische club Mladost Apatin vooraleer hij naar Cracovia Krakow uit Polen verhuisde in 2010. In 2014 streek hij neer in België bij KV Mechelen. Hij speelde er 46 matchen waarin hij 2 doelpunten voor zijn rekening nam.

Axel LAWAREE : "Sinds hij in onze competitie aankwam in 2014 heeft Milos heel wat progressie gemaakt en zijn kwaliteiten getoond. Hij is heel sterk in de duels, kan snel opbouwen en hij heeft bovendien een goeie traptechniek. Het moment is aangebroken voor hem om een nieuwe stap te zetten. Hij was heel erg gewild op de transfermarkt, maar ons sportief project en onze ambities hebben hem overtuigd om voor ons te tekenen. Net zoals Junior Edmilson en Jean-Luc Dompé kent hij de Belgische competitie al goed. We hopen dat hij snel zijn plaats zal vinden binnen onze kern !"

Standard de Liège wil Milos KOSANOVIC heel erg welkom heten en wenst hem het allerbeste toe bij onze club.