Nieuwe challenge voor Réginal GOREUX !

02-01-20

Op 32-jarige leeftijd heeft Réginal GOREUX beslist om zijn schoenen aan de haak te hangen en zijn carrière voort te zetten binnen het Opleidingscentrum van de club van zijn hart.

Réginal arriveerde bij de Rouches in 1994, op 7-jarige leeftijd.

Nadat hij alle jeugdreeksen doorliep bij Standard, debuteerde het absolute kind aan huis in 2007 voor de A-ploeg.

Op zijn palmares staan 2 Belgische landstitels (2008 en 2009) en 3 Bekers van België (2011, 2016 en 2018).

De Haïtiaanse aanvaller, die al enige tijd zijn trainerscursus volgt, zal vanaf nu toetreden tot de staff van de U18 en de U21 waar zijn rol erin zal bestaan om onze jonge talenten te omkaderen en zijn rijke ervaring als profspeler op het hoogste niveau te delen en zo hun overgang naar de A-kern te vergemakkelijken.

Hij zal ook als missie hebben om de algemene functionering van onze Academie te analyseren met als doel de doorstroming van jonge spelers naar de A-kern te optimaliseren.

De 1e opdracht van deze nieuwe uitdaging is het vergezellen van onze U21 op stage in Qatar, waardoor hij direct de staff van onze Beloften zal vervoegen.

Standard de Liège wil Réginal hartelijk bedanken voor alles wat hij onze club heeft bijgebracht gedurende de laatste 25 jaar en wenst hem het beste toe in zijn nieuwe functies binnen ons Opleidingscentrum.