Nieuwe contracten voor de broers MMAEE

22-08-15

Standard de Liège, Samy en Ryan hebben een akkoord bereikt : onze 2 jonge Belgische talenten hebben een nieuw contract van 3 seizoenen getekend (met de optie op een extra seizoen).

De jonge verdediger geboren op 8 september 1996 (18 jaar) en de jonge aanvaller geboren op 1 april 1997 (18 jaar) kwamen in 2013 over van KAA Gent. Nu hebben ze allebei beslist om hun carrière verder te zetten bij Standard de Liège.

Axel LAWAREE: “We wilden Samy en Ryan absoluut houden want we geloven enorm in hen. Ze zijn jong, Belgisch, veelbelovend en hebben nog een grote groeimarge. Ze maakten deel uit van de groep die op zomerstage vertrok naar Oostenrijk en als alles verloopt zoals we wensen, dan zullen ze binnenkort hun neus aan het venster van de A-kern steken. Ze kaderen perfect in onze filosofie om de beste jongeren de kans te geven om door te breken bij onze club. Het zal voor hen een enorme uitdaging zijn om die laatste stap te zetten, door te tonen dat ze bereid zijn om er hard voor te werken. Als dat lukt, dan kunnen ze stelselmatig speeltijd vergaren bij de A-kern en waarom niet, in de voetsporen treden van oude glorieën !

Onze club feliciteert Samy en Ryan MMAEE met hun nieuw contract en wenst hen veel succes toe bij onze club.