Nieuwe thuis en uittenues adidas seizoen 2021-2022

21-06-21

Hernieuwde samenwerking gevierd met klassieke shirtdesigns in rood en wit.

Na eerdere bekendmaking van de hernieuwde samenwerking, presenteren Standard Luik en adidas nu de nieuwe thuis- en uittenues.

 

100 jaar in de Eerste Klasse: thuistenue terug naar de basis :

Om te vieren dat de club honderd jaar op rij in de Eerste Klasse speelt, een unicum in België, keren de club en adidas met het thuistenue terug naar de basis: een klassiek rood shirt met ronde hals. Op de borst staat met reliëf een speciaal ‘D-100’ clublogo in wit, ter ere van deze prestatie. Ook de overige sponsorlogo’s aan voorzijde zijn wit. In de nek staan in witte kleur de bekende clubwaarden ‘Passion | Fierté | Ferveur’. Op de schouders prijken de 3 witte adidas-strepen, zoals dat in het verleden ook gebruikelijk was. In lijn met de voorzijde van het shirt, is ook de rugbedrukking op de achterkant wit. De rood-witte kleurstelling wordt ook doorgetrokken naar het broekje en kousen, waarbij de 3 adidas-strepen een contrast vormen met de rode kleur.

 

Uittenue : moderne interpretatie van shirts jaren ’70 :

Het uittenue voor het seizoen 2021-2022 is overwegend wit met rode details, wat het onmiskenbaar een Rouches-tenue maakt. Het ontwerp van het shirt doet denken aan de uittenues eind jaren ’70, in een meer moderne interpretatie. Zo zorgen de rode lijnen onderin het shirt aan de voorzijde nu voor een subtiel maar opvallend contrast met het grotendeels witte tenue. Waar het thuisshirt een klassieke ronde hals krijgt, heeft het uitshirt een V-hals, met aan weerszijde drie rode adidas-strepen op de schouders. Ook bij het uitshirt zijn weer het speciale D-100 logo en dezelfde nekdetails als het thuisshirt te vinden, maar nu in rood. De verschillende sponsor- en clublogo’s komen in een volledig rode kleur, evenals de nek- en rugbedrukking. Met de combinatie van het uit- en thuistenue is er voor elke supporter wat wils.

Om de gedeelde liefde voor de club te symboliseren, staan in de campage zowel spelers, speelsters, fans en meer bekende Luikenaren centraal.

 

Direct verkrijgbaar via officiële kanalen Standard :

De gehele uit- en thuiscollectie is direct verkrijgbaar via de officiële webshop van Standard Luik.

Per 1 juli zal de collectie ook verkrijgbaar zijn via de Fanshop.