Novembre: cadeaux à gagner !

28-10-15

Vergeet niet om de Standard App te downloaden !

Met onze app kan je punten verzamelen door verschillende acties te ondernemen zoals een pronostiek uitbrengen of een wedstrijd beoordelen.

Deze punten zijn zeer waardevol, want daardoor maken jullie deel uit van twee klassementen die de meest actieve supporters van de Standard-app belonen !

Het eerste klassement is maandelijks. Dit klassement biedt evenveel kans aan elke supporter, zelfs de nieuwe supporters in de app, om een prijs te winnen.
Op het einde van elke maand (laatste dag van de maand) worden de 5 winnende supporters bepaald op basis van het aantal punten binnen de snelste tijdspanne.

  • De winnaar van de maand november zal de kans krijgen om met een groep van 10 personen alle accommodaties van de Academie te bezoeken en enkele spelers te ontmoeten.

  • De rest van de top 5 zal 4x4 Kinepolis-tickets ontvangen.

Verder is er ook nog het jaarlijks klassement. De bedoeling hiervan is om de supporters te belonen die Standard heel het seizoen gesteund hebben. De toe te kennen prijs zal de trouwste supporter in de bloemetjes zetten ! Meer informatie over dit jaarklassement zal volgen in de loop van het seizoen.