Oefenmatch op Sclessin tegen Norwich City op 20 juli

26-06-24

In de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding zullen de Rouches het op zaterdag 20 juli (aftrap om 15u) opnemen tegen het Engelse Norwich City FC op Sclessin.

De ticketverkoop voor deze match zal op woensdag 3 juli van start gaan op ons online platform en op de ticketingdienst van ons stadion tijdens de gebruikelijke openingsuren (woensdag en vrijdag van 10u tot 18u + zaterdag van 10u tot 16u).

 

Tarieven :

- gratis voor de abonnees van het seizoen 2024-2025, na aanvraag van een ticket via ons online platform of op de ticketingdienst van ons stadion, zonder voorrang op hun plaats aangezien niet het volledige stadion open is (enkel het gelijkvloers van de tribunes 1, 2 en 3 + de vakken D3, E3, F3 en E4).

- 10€ overal in het stadion voor de niet-abonnees.

 

De houders van een permanente parking voor het seizoen 2024-2025 zullen ook deze wedstrijd toegang hebben tot hun parking (behalve Distrimosan, JAC & Encore die gesloten zullen zijn voor deze wedstrijd). We vragen de parkeerhouders van die parkings om contact op te nemen met de ticketingdienst voor een andere plaats.

 

Nor