Oefenmatch Standard de Liège - Stade Rennais met publiek : UPDATE

07-07-21

Aangezien de Supercup plaatsvindt op 17 juli om 20u45 is er een embargo van toepassing. Vriendschappelijke matchen die doorgaan op de wedstrijddag van de Supercup moeten enige tijd voor aanvang van de TV-uitzending eindigen. Onze oefenmatch tegen Rennes dus vervroegd moet worden naar 17u !

 

Op zaterdag 17 juli om 17u zal Standard het Franse Stade Rennais ontvangen op Sclessin voor de laatste vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2021-2022.

In tegenstelling tot onze andere oefenmatchen achter gesloten deuren, zal Standard de Liège – Stade Rennais wél toegankelijk zijn voor het grote publiek. Dit gezien de evolutie van de gezondheidsmaatregelen en gezien het feit dat de match zal plaatsvinden in het stadion van Sclessin waar we over de juiste infrastructuur beschikken om jullie in de best mogelijke omstandigheden te ontvangen en daarbij de gezondheidsregels te respecteren.

 

Praktische info :

 

- Ticketprijzen : 15 euro in T1 en T2 / 10 euro in T3 en T4 (één prijs, geen kortingen)

 

- Vanaf dinsdag 6 juli om 10u: online verkoop voor onze abonnees (leden van supportersclubs of onafhankelijke abonnees) en aan de straatloketten voor niet-abonnees (van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u).

 

Voor de abonnees zal het online ticketingplatform op onze website dus gebruikt worden voor de ticketverkoop:

1) Ga naar het ticketing-platform : http://standard.tickethour.be

2) Log-in.

3) Klik op de match.

4) U zal toegang krijgen tot het stadionplan (opening van het gelijkvloers en nadien de hogere verdiepingen in functie van de vraag).

5) U zal de mogelijkheid hebben om tot 8 tickets aan te schaffen (legale maximum van een sociale bubbel).

6) Eenmaal u een vak geselecteerd hebt, zal de abonnee max. 8 plaatsen kunnen reserveren door zijn abonnementsnummer en dat van de andere personen in te geven (« Cus : 123456789 » op de voorzijde van uw abonnement).

/!\ De abonnee kiest enkel de tribune en het vak. In functie van de grote van de bubbel en de afstand tussen de verschillende bubbels zal het systeem nadien automatisch plaatsen toewijzen.

/!\ De reservatie moet per sociale bubbel gebeuren ! Als verschillende abonnees van dezelfde bubbel apart gaan reserveren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en zullen de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsnemen.

/!\ Het cashless systeem blijft van toepassing. Door de gezondheidsregels kunnen we geen fysieke herlaadpunten openen, dus vergeet zeker niet om u Gold Card/Red Card te herladen via de mobiele applicatie van Standard of de website van de club vooraleer u afzakt naar het stadion : https://cashless.standard.be/TopUp

 

De niet-abonnees die hun tickets aan het loket komen aanschaffen, moeten de Red Cards of identiteitskaarten van alle personen meebrengen voor wie ze een plaats willen bemachtigen.

OPGELET : geen kopie(s) van deze kaarten, want ze moeten ingelezen worden in het systeem.

 

- In een eerste fase zal enkel het gelijkvloers van elke tribune opengesteld worden (als dat vol is, zullen ook de hogere verdiepingen opengesteld worden).

 

- Loketten gesloten de dag van de match.

 

- Opening van het stadion om 16u (1u voor de aftrap).

 

- De parkings zullen open zijn voor parkeerhouders.

 

- De bars zullen open zijn (betaling via de cashless kaart die enkel online herladen zal kunnen worden (klik hier voor de te volgen procedure !)).

 

- De fanshops in T1 en T2 zullen enkel na de match open (18u45 tot 21u) en voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Na te leven gezondheidsregels :

 

- Compartimenten van maximum 2500 personen (met aparte ingangen en zonder elkaar te kruisen).

 

- Maximumcapaciteit : 1/3 van het stadion

 

- Respecteren van de bubbel van 8.

 

- Dragen van een mondmasker overal in het stadion (tenzij als u op uw plaats zit) en “social distancing” tussen de bubbels.

 

- De uitsupporters zullen niet toegelaten zijn.