Opendeurdag 2016 : laatste info

17-07-16

Ter herinnering: de Opendeurdag van de Rouches zal plaatsvinden op donderdag 21 juli, de dag van de Nationale Feestdag, op Sclessin, tussen 10u en 18u.

Op het programma staan verschillende bezoeken aan verschillende stadionplekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek (kleedkamer, loges...) tijdens het 1e deel van de dag. Nadien zullen jullie kunnen genieten van tal van animaties van la Famille des Rouches en de partners van de club en ook de A-kern zal aanwezig zijn voor een open training en een handtekeningsessie (in de loop van deze week volgt meer info over de verdeling van de spelers over de verschillende handtekeningstanden).

-> klik op de volgende link om het programma en het algemene plan van dit evenement te raadplegen !

De Fandag zal ook de gelegenheid zijn voor onze supporters om de ploeg een laatste keer aan te moedigen voor de finale van de Supercup en het begin van de competitie.

Veiligheidsmaatregelen : zakken & handtassen zullen toegestaan zijn, maar er zal een systematische controle plaatsvinden aan de ingang van de site. Elke persoon die deze controle weigert, zal geen toegang krijgen tot het stadion.