OPGELET - NIEUW : het CASHLESS-systeem !

03-07-18

Laad uw member card op vanaf 9 juli !

U hebt er ongetwijfeld al over horen praten, vanaf de eerste match van het nieuwe seizoen 2018-2019 zal het betalingssysteem met jetons voor drankjes en snacks in ons stadion niet meer van toepassing zijn.

Voor uw comfort zal er een gloednieuw betalingssysteem van kracht zijn.

Zakken vol jetons… Gedaan !

Jetons die u thuis vergeten bent of kwijtgespeeld bent in het stadion… Gedaan !

Het zal voortaan volstaan om uw member card te gebruiken als betaalmiddel om uw drankjes en snacks te betalen in het stadion. ?

U zal overal en op elk moment kunnen inloggen en het bedrag naar keuze kunnen storten op uw member card. Extra comfort dus als u afzakt naar Sclessin.

Hoe kan u dat doen ?

Vanaf 9 juli kunt u inloggen op ons online platform (cashless.standard.be) of op de App van Standard de Liège en het bedrag naar keuze toevoegen aan uw kaart.

Voor abonnees is dat uw Gold Card.

Voor officiële leden is dat uw Red Card.

Binnenkort zullen we hieromtrent meer praktische info communiceren om uw comfort te garanderen en nog beter te kunnen inspelen op al uw vragen.

Om u te helpen zal u kunnen ontdekken hoe u geld kan opladen op uw kaart dankzij een kleine video die gepubliceerd zal worden op onze communicatiekanalen vanaf 9 juli.

Heeft u nog jetons van vorig seizoen ?

Al uw jetons kan u inleveren tijdens elke thuismatch op Sclessin tot eind december 2018. Er zullen meerdere verkooppunten zijn en het exacte bedrag zal nadien overgezet worden op uw kaart.

Meer informatie volgt in onze video die we vanaf 9 juli online zullen zetten !