Overstromingen / Standard - Rennes

16-07-21

Zoals heel België is ook Standard Luik in rouw en in shock door de verschrikkelijke overstromingen die het land de laatste dagen hebben getroffen.

Veel burgers, veel Standard supporters en sommige leden van onze club zijn direct of indirect getroffen door deze tragedie.

Onze club betuigt haar oprechte medeleven en steun aan alle slachtoffers.

 

In deze context kan onze vriendschappelijke wedstrijd tegen Stade Rennais, gepland op zaterdag 17 juli, niet langer een galawedstrijd zijn, een feest zoals het had moeten zijn...

Toch blijft het een belangrijke stap in onze voorbereiding en die van Stade Rennais. De wedstrijd zal dus doorgaan, maar in ons trainingscentrum en achter gesloten deuren (aftrap om 17.00 uur).

Alle mensen die een kaartje voor deze wedstrijd hebben gekocht, krijgen hun geld terug. Wij zullen in de komende dagen de modaliteiten van de terugbetaling meedelen.

Wij voorzien een LIVE-uitzending op onze media voor degenen die de wedstrijd alsnog willen zien, ook al liggen de echte prioriteiten vandaag voor velen van ons elders.

 

Bovendien willen Standard Luik, de werknemers, de spelers, de supporters (Famille de Rouches, groepen en clubs allen verenigd) de slachtoffers helpen en deelnemen aan de collectieve inspanning. Wij staan in contact met de autoriteiten en zullen in de komende uren en dagen bekijken hoe wij ALLEMAAL op verschillende manieren onze hulp kunnen bieden aan de regio Luik, afhankelijk van de behoeften en mogelijkheden.