Praktische info voor uw komst naar Sclessin

22-07-21

Op vrijdag 23 juli om 20u45 staat de openingswedstrijd van het seizoen 2021-2022 in de JPL, Standard de Liège – KRC Genk, op het programma.

Als u één van de abonnees bent die naar deze wedstrijd met beperkt publiek komt (meer info hier), kan u hier alvast wat praktische info terugvinden m.b.t. uw terugkeer naar Sclessin:

 

- De opening van het stadion voor het publiek is voorzien vanaf 19u15 (1u30 voor de aftrap van de wedstrijd) met uitzondering van de business-ruimtes die om 18u45 de deuren openen.

 

OPMERKING : geen enkel straatloket zal geopend zijn de dag van de match op vrijdag 23 juli aangezien er geen tickets te koop zijn (beperkt publiek met enkel abonnees via ons platform) !

 

- Naar aanleiding van de beslissing van de Pro League is ons stadion vanaf nu, zoals alle stadions in België, een rookvrij stadion.

 

- Er zijn een reeks speciale en tijdelijke voorschriften m.b.t. de noodmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en zo de maximale veiligheid van iedereen te garanderen. Hierbij rekenen we ook op ieders verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Bijgevolg moeten naast de andere regels die in het Reglement van Inwendige Orde zijn opgenomen en die uiteraard van toepassing blijven, ook de volgende punten strikt worden nageleefd:

 

-> Het dragen van een mondmasker is verplicht voor + 12-jarigen bij het betreden van de stadionperimeter.

 

-> Het masker moet permanent gedragen worden en mag enkel afgezet worden in de volgende omstandigheden :

o  Als de toeschouwer op zijn plaats zit.

o Als de klant een formule met maaltijd heeft en aan tafel zit, conform met het HORECA-protocol.

 

-> Het is verplicht om je handen te wassen bij het passeren van de punten waar er distributieterminals voor hydroalcoholische gel zijn (stadioningangen en ingangen van tribunes, business-ruimtes en sanitaire ruimtes).

 

-> Iedereen moet de fysieke afstand (1,50 meter) respecteren bij elke verplaatsing van of naar hun zitje en in eventuele wachtrijen.

 

-> Of het bij het binnenkomen of bij het verlaten van het stadion is: iedereen is verplicht de routes te volgen die overeenkomen met de sector waarin ze zitten.

 

-> Toeschouwers moeten verplicht neerzitten en op de plaats blijven zitten die op hun ticket vermeld staat.

 

-> Er wordt gevraagd om uw verplaatsingen tot de noodzakelijke te beperken om, indien nodig, naar de toiletten en de verkooppunten van drank en eten te gaan.

 

-> Behalve bij formules met toegang tot een restaurant waar het HORECA-protocol geldt, mogen spijs en drank uitsluitend op de zitplaatsen op de tribunes worden genuttigd.

 

Het niet naleven van deze maatregelen kan leiden tot vervolging in het kader van een civielrechtelijke uitsluitingsprocedure (bovenop eventuele strafrechtelijke procedures).