Pronostikeer en probeer een abonnement te winnen voor het seizoen 2021-2022 !

20-11-20

Pronostic Challenge Powered by Circus ! 

Om deel te nemen volstaat het om het hele seizoen de wedstrijden van de Rouches te voorspellen in de Standard Official App.

 

Hoe kan u punten winnen en één van de beste spelers worden ?

- afspraak in de Standard Official App.

- pronostikeer elke wedstrijd: u krijgt 5 punten voor deze actie.

- indien u de winnaar (of het gelijkspel) juist hebt, ontvangt u 25 extra punten.

- indien u de juiste score hebt voorspeld: 55 extra punten !

- en tenslotte, indien u op de juiste doelpuntenmakers hebben ingezet.... ontvangt u 15 extra punten per correcte doelpuntenmaker (opgepast: dit is enkel van toepassing indien de score ook juist is).

- beoordeel de wedstrijden: na iedere wedstrijd kan u punten geven aan de man van de match. Dit zal u 12 punten opleveren.

-doe mee aan de polls: indien we polls organiseren, aarzel niet om deze te beantwoorden... U ontvangt telkens 2 punten per deelname !

 

CIRCUS beloont u :

- De eerste 10 van de maandelijkse ranking ontvangen 2000 Coins via een unieke code die men zal kunnen gebruiken op www.circus.be. Deze code zal per mail opgestuurd worden binnen de 7 dagen na de laatste dag van de maand. Dit bedrag in Coins kan ook geruild worden voor diverse bons in de rubriek “Club” op de Circus-website (https://casino.circus.be/nl/circus-club). Daarbij zit ook onder meer een kortingsbon van 15€* die geldig is op de online webshop van Standard.

- De eerste 50 van de jaarlijkse ranking zullen op het einde van het seizoen uitgenodigd worden op een exclusief EVENT waarbij 3 gelukkigen onder hen kans zullen maken op een abonnement voor het seizoen 2021-2022, aangeboden door CIRCUS.

 

GO !

Verzamel zo veel mogelijk punten en eindig zo hoog mogelijk in onze maandelijkse en jaarlijkse ranking(s) !

Vanaf nu is het aan jullie… veel succes !

*Raadpleeg het reglement : https://standard.be/nl/wedstrijdreglement-standard-de-liege