Protection UNIT 3 seizoenen verlengd

02-08-23

Standard de Liège is verheugd om aan te kondigen dat het beveiligingscontract met Protection UNIT, een 100% Luiks beveiligingsbedrijf, voor de volgende 3 seizoenen verlengd werd.

Dit nieuwe contract getuigt van het blijvende vertrouwen in Protection UNIT om de veiligheid van de supporters, de spelers, het personeel en de verschillende faciliteiten van onze club te garanderen.

Als hooggekwalificeerd beveiligingsbedrijf staat Protection UNIT in voor een bescherming op maat, die is afgestemd op onze specifieke behoeften.

Dankzij het team van beveiligingsprofessionals met diepgaande expertise op dit gebied, garandeert Protection UNIT de veiligheid bij thuiswedstrijden en is er ook een constante bewaking van de verschillende faciliteiten.

Van het beheer van de parking van de stewards tot het toegangsbeheer van de VIP-ruimtes met bodyguards… Protection UNIT biedt een 360°-service aan d.m.v. strenge veiligheidsmaatregelen, efficiënt crowd management en het snelle ingrijpen bij noodsituaties.

 

Pierre LOCHT, CEO van Standard de Liège:De veiligheid van iedereen die onze wedstrijden bijwoont of eraan meewerkt is een absolute prioriteit voor onze club, net als de veiligheid in en rond ons trainingscentrum het hele seizoen lang. We zijn dan ook verheugd om onze samenwerking met een gekwalificeerde en loyale partner als het Luikse Protection UNIT, dat al bijna 15 jaar de beveiliging van Les Rouches verzorgt, verder te zetten!”

 

Frédéric LEIDGENS, Directeur Communicatie, Marketing en Sponsoring bij Protection UNIT:Dit is uitstekend nieuws! Samen met de Belgische Grand Prix Formule 1, was Standard één van de eerste 'referentie’-contracten van Protection UNIT. We zijn dan ook erg trots en blij om deze geweldige samenwerking met de club van ons hart voort te zetten, en we willen hen bedanken voor het vertrouwen dat ze sinds 2009 in ons hebben getoond!