Razvan MARIN trekt vanaf volgend seizoen naar Ajax Amsterdam

04-04-19

Standard de Liège, Ajax Amsterdam en Razvan MARIN hebben een akkoord bereikt: de Roemeense middenvelder zal vanaf volgend seizoen aan de slag gaan bij de Nederlandse club.

De Roemeense international (16 selecties / 1 goal), geboren op 23 mei 1996 (22 jaar) in Timisoara, arriveerde iets meer dan twee jaar geleden aan de boorden van de Maas.

Sindsdien speelde hij 96 wedstrijden voor onze club, waarin hij 14 keer tot scoren kwam en in 2018 won hij de Beker van België in onze kleuren.

In maart van dit jaar won hij ook de award voor Roemeens Speler van het Jaar 2018.

Sinds vorige zomer werd hij al stevig het hof gemaakt, maar Standard stond erop dat Razvan zijn ontwikkeling binnen de club nog een extra seizoen voortzette om zo de doelstellingen van de Rouches te helpen behalen.

Volgend seizoen zal hij aan de slag gaan bij de huidige kwartfinalist in de Champions League.

Michel PREUD'HOMME : “Toen Razvan aankwam bij Standard in 2017 heeft het niet lang geduurd vooraleer de scouts zijn talrijke kwaliteiten hadden ontdekt, waardoor er elke transferperiode steeds iets harder aan zijn mouw getrokken werd. Ik wil hem uitdrukkelijk bedanken voor zijn waardevolle bijdrage en zijn wil om zich volledig op onze club te richten tot het einde van dit seizoen.

We wensen Razvan uitstekende Play-Offs toe en nadien het allerbeste in zijn verdere carrière.