Samenwerking tussen Standard de Liège en Taxistop

01-08-16

Standard de Liège en Taxistop hebben het genoegen om jullie hun samenwerking voor het seizoen 2016-2017 aan te kondigen.

Een thuismatch van Standard de Liège komen bekijken en tegelijkertijd bijdragen aan een properder milieu door te carpoolen, het is vanaf dit seizoen werkelijkheid dankzij deze nieuwe samenwerking !

Sinds zijn oprichting in 1975, blijft de Belgische BVBA Taxistop nieuwe diensten ontwikkelen die toelaten persoonlijke goederen beter te benutten. Zowel op vlak van mobiliteit, als op vlak van huizenbezit, weerspiegelt Taxistop zijn motto “meer doen met minder” in elk van de voorgestelde projecten.

Al hun diensten zijn beschikbaar in heel België en betekenen ook een voordeel voor het milieu (minder C02-uitstoot, meer vrije ruimte enz.) en de maatschappij (versterking van sociale banden, ontmoetingen, mogelijkheden voor minder mobiele personen om zich opnieuw te verplaatsen enz.)

Standard de Liège heeft altijd interesse getoond om de mobiliteit rond het stadion te verbeteren, meerbepaald door zich te associëren met projecten die kaderen binnen een breder milieubeleid.

Daarom is het ondersteunen van carpooling, met een partner als Taxistop die al 40 jaar ervaring heeft in dit domein, een voor de hand liggende keuze. Bovendien stellen ze een handige carpool zoekfunctie ter beschikking.

Supporters kunnen vanaf heden mensen zoeken om mee te carpoolen op de site van Standard, op de Facebookpagina of op de site www.eventpool.be/standard (beschikbaar op de pc en mobiel).

Standard de Liège van zijn kant zal 10 parkeerplaatsen ter beschikking stellen voor de supporters die niet langer alleen zullen komen met de auto, maar zullen carpoolen via het zoekhulpmiddel "Eventpool".

Om hiervan te profiteren, hoeft u enkel uw traject te posten op "Eventpool", de carpooling te bevestigen en de bon te downloaden !

De 1e match waarbij er gebruik zal gemaakt kunnen worden van dit nieuwe initiatief is de match Standard de Liège - Sporting Charleroi (op 20 augustus).