Standard - Club Brugge : SOLD OUT !

09-10-20
UPDATE : de wedstrijd Standard de Liège - Club Brugge is sold out ! 

 

Er staat een belangrijke wedstrijd op het programma tegen FC Brugge op zaterdag 17 oktober om 20u45.

Na een succesvolle terugkeer van een beperkt publiek in het stadion tegen KV Kortrijk en Zulte Waregem, zal er een reservatieprocedure worden opgezet voor de wedstrijd tegen FC Brugge.

Gezien er nog vrije plaatsen waren voor onze abonnees tijdens de afgelopen twee thuiswedstrijden met beperkt publiek, en omdat we onze trouwe supporters niet willen penaliseren gezien hun komst voor tegenstanders van een kleiner kaliber, zullen we de voorrangsperiode laten gelden voor alle abonnees (zelfs al hebben ze al wedstrijden bijgewoond).

Reservatieprocedure :

Reminder: gezien de onzekerheid van de crisis zal de reservatieprocedure van match tot match verlopen.

/!\ Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun club te passeren.

Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode zijn plaats kunnen reserveren voor de match tegen FC Brugge op zaterdag 17/10 om 20u45. Deze periode is gereserveerd voor alle abonnees.

De voorrangsperiode zal plaatsvinden van zondag 11/10 vanaf 20u tot woensdag 14/10, 20u. Als de abonnee geen plaats kon reserveren in zijn vak of in een ander vak van dezelfde groep (zie hieronder) zal hij de mogelijkheid krijgen om de beschikbare zitjes in een ander stadionvak te reserveren.

Het is belangrijk om te weten dat er geen enkele garantie is wat betreft de organisatie van de volgende wedstrijden op Sclessin, omdat alles zal afhangen van de verdere evolutie van de gezondheidscrisis en de regels die opgelegd worden door de bevoegde autoriteiten.

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor de wedstrijd :

1)        Ga naar het ticketing portal : http://standard.tickethour.be

2)        Log in

3)        Selecteer de wedstrijd

4)        U zal het stadionplan te zien krijgen.

5)        U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 4 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel) in uw vak of in een ander vak van dezelfde groep. Als een vak volzet is, zal het niet meer mogelijk zijn om een plaats te reserveren in dat vak. De andere vakken van dezelfde groep waar er wel nog plaatsen zijn, blijven toegankelijk.

tableau public 2

Voorbeeld : Arnaud, abonnee in B2, heeft de mogelijkheid om een plaats te reserveren in B2. Als vak B2 volzet is, zal Arnaud een plaats kunnen reserveren in een ander vak van groep B, in dit geval: de vakken Q1, R1, S1 of C2.

6)        Van zodra het vak geselecteerd is, zal de abonnee de mogelijkheid krijgen om maximaal 4 plaatsen te reserveren a.d.h.v. zijn abonnementsnummer (« Cus : 123456789 » op de voorkant van uw abonnement) en dat van de 3 andere personen die ook abonnee moeten zijn in een vak van dezelfde groep.

Voorbeeld : Zinho reserveert zijn plaatsen in H2 voor zijn vriend Kostas en zichzelf. Hij geeft dus zijn Cus-nummer in in het voorziene vak van groep D. Hij valideert zijn code en doet hetzelfde voor zijn vriend Kostas.

/!\ De abonnee kiest het vak, maar zal uiteindelijk niet op de plaats zitten die staat aangegeven op zijn abonnement. Afhankelijk van de grootte van de bubbels en de afstand die wordt toegestaan tussen de bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toewijzen.

/!\ De reservatie gebeurt per sociale bubbel ! Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane (door de 2 ID-nummers in te geven) zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

/!\ De fans die meerdere abonnementen op hun namen hebben, moeten het volgende doen : het cijfer 1 toevoegen na de 9 “Cus”-cijfers voor de eerste gekozen plaats, het cijfer 2 toevoegen voor de tweede plaats…

Voorbeeld : 1234567891 voor de eerste plaats, 1234567892 voor de tweede plaats …

7) Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd. Check bij het afdrukken altijd goed als de barcode en uw vak, rij en plaats leesbaar zijn.

8) Enkele dagen voor uw komst naar het stadion zal u een tweede e-mail ontvangen waarin alle gezondheidsregels en de praktische modaliteiten m.b.t. de toegankelijkheid in en rond het stadion verder uitgelegd worden. Gelieve ook uw ongewenste e-mails te checken als u deze mail niet hebt ontvangen in uw postvak IN. Er zullen bijkomende ingangen zijn en specifieke looprichtingen zullen aangegeven worden om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Gelieve alle informatie uit de mail grondig door te nemen vooraleer u naar het stadion afzakt.

/!\ Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Pro League beslist dat er een verbod is op roken tijdens alle wedstrijden van eerste klasse A en B en van de Beker van België. Deze beslissing is dan ook van toepassing voor de wedstrijden van Standard de Liège.

De bars zullen gesloten blijven, maar er zal wel een service voorzien worden in de tribunes zodanig dat u toch uw dorst kan lessen dankzij het Cashless betalingssysteem.

/!\ Het Cashless systeem blijft dus geldig. Vergeet zeker niet om uw Gold Card/Red Card te herladen via de app of de site vooraleer u naar Sclessin afzakt, want door de gezondheidsmaatregelen kunnen we de fysieke laadpunten niet openen: https://cashless.standard.be/TopUp

De parkeerhouders zullen toegang hebben tot hun parking.

Aan de abonnees die recent zijn teruggekeerd uit een rode zone (zoals opgelegd door het Ministerie van Buitenlandse zaken: https://diplomatie.belgium.be/nl) wordt er gevraagd om in geen geval naar het stadion te komen en de regels van de overheid nauwgezet op te volgen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19. Ook abonnees die in een Belgische stad of regio wonen die als een rode zone wordt beschouwd door de overheid, zullen geen toegang krijgen tot het stadion.

Vanwege de onzekerheid over de duur van de gezondheidscrisis, zullen de compensaties voor de wedstrijden waarvoor Standard niet de kans kon geven om aanwezig te zijn, worden bepaald wanneer de situatie weer normaal is. Van zodra we een duidelijk beeld hebben van het aantal wedstrijden die door deze crisis getroffen werden, zullen de gesprekken met la Famille des Rouches van start gaan.

Ondanks de uitzonderlijke situatie die we allemaal ondergaan, zijn we blij om jullie opnieuw te mogen ontvangen in de Hel van Sclessin. Laten we meer dan ooit solidair zijn. De club heeft jullie nodig !