Standard de Liège App: Pronostic Challenge powered by Circus !

24-02-20
Pronostikeer en probeer een abonnement te winnen voor het seizoen 2020-2021 !

Zoals jullie het waarschijnlijk al weten, biedt de Standard Official APP gedurende het hele seizoen, de mogelijkheid om vele prijzen en geschenken te winnen.

 

Vanaf januari is er een GROTE NIEUWIGHEID: onze partner CIRCUS sluit zich aan bij het pronostiek-avontuur om jullie nog beter te belonen.

 

HOE KAN U PUNTEN WINNEN ?

Afspraak in de Standard Official App.

Pronostikeer elke wedstrijd: u krijgt 5 punten voor deze actie.

Indien u de winnaar (of het gelijkspel) juist hebt, ontvangt u 25 extra punten.

Indien u de juiste score hebt voorspeld: 55 extra punten !

En tenslotte, indien u op de juiste doelpuntenmakers hebben ingezet.... ontvangt u 15 extra punten per correcte doelpuntenmaker (opgepast: dit is enkel van toepassing indien de score ook juist is).

Beoordeel de wedstrijden: na iedere wedstrijd kan u punten geven aan de man van de match. Dit zal u 12 punten opleveren.

Doe mee aan de polls: indien we polls organiseren, aarzel niet om deze te beantwoorden... U ontvangt telkens 2 punten per deelname !

 

GO !

Verzamel zo veel mogelijk punten en behaal de beste ranking in ons maand- en jaarklassement !

 

WAUWWW… CIRCUS BELOONT U :

- De eerste 10 van de maandelijkse ranking ontvangen een beloning, nl. een unieke code waarmee men gratis zal kunnen wedden op de Circus website www. circus.be.

- De eerste 50 van de jaarlijkse ranking ontvangen ook een beloning, nl. een unieke code waarmee men gratis zal kunnen wedden op de Circus website www. circus.be.

Uiteraard zal de beloning in lijn liggen met hoe hoog jullie eindigen in de jaarlijkse ranking. Hoe hoger, hoe beter ! Ontdek hier de verschillende beloningen : https://circus.vip/StandardLuik

Bovendien zullen de eerste 50 van de jaarlijkse ranking op het einde van het seizoen uitgenodigd worden op een exclusief EVENT, waarop 3 gelukkigen onder hen kans zullen maken op een abonnement voor het seizoen 2020-2021, aangeboden door CIRCUS.

 

Vanaf nu is het aan jullie… veel succes !

Het reglement is beschikbaar op https://standard.be/nlr/reglement-wedstrijd-standard-de-liege.